Winnaars aan het woord: Google

Dit artikel delen:

Google won de Computable 100-award voor meest innovatieve ict-bedrijf. Erik de Muinck Keizer, sales manager Benelux, nam de award in ontvangst.

Wat betekent de award voor uw onderneming?
Wij proberen altijd innovatief te zijn. Onze zoekmachine is natuurlijk belangrijk, maar we moeten verder kijken. Vooral met het aanbieden van applicaties zijn we innovatief: nieuwe producten, zakelijke applicaties en software as a service. Het is een enorme waardering dat de lezers van Computable ons uitroepen tot meest innovatieve ict-bedrijf.

Wat vindt u van de andere winnaars van de Computable Awards?
Het is goed dat er bij de awards ook veel aandacht is voor kleinere ict-bedrijven. De aandacht gaat niet alleen uit naar de grote spelers. Wij zijn zelf in een relatief snelle periode, negen jaar, van klein naar groot gegaan. Vandaar dat we gevoelsmatig veel hebben met kleine en startende bedrijven. Het is goed dat die bedrijven bij de awards ook naar voren komen.

Hoe hebt u de award gevierd?
Daags na de uitreiking had Google een Europese meeting. Daar is de award uiteraard uitgebreid ter sprake gekomen. Ook binnen de muren van Google Nederland is er veel aandacht aan besteed. Tijdens onze ‘Thank God it's Friday', zo noemen we onze vrijdagmiddagborrel, is er nog lang over de award nagepraat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-10-23T15:22:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.