Roddel en achterklap

Mijn zeer gewaardeerd vakblad begint de laatste tijd een beetje een roddelblad te worden. Een sprekend voorbeeld hiervan is het artikel 'Keursteen achter management baan aan' (Computable, 25 oktober).

Afgezien van het feit dat ik niet begrijp dat de site zich leent voor een stel gefrustreerde beleggers en een uiterst dubieuze Stichting, is de inhoud van het artikel nietszeggend.
Treffend is de volgende alinea: 'Gisteren maakte voorzitter Rien van der Hoeven bekend dat de stichting ook andere bestuurders wil vervolgen. Wie dat zijn, wilde hij nog niet zeggen, omdat de stichting daar naar zijn zeggen nog niet helemaal uit is'.
Blijkbaar is er nog erg veel onduidelijk. Onbegrijpelijk dat Computable zich hiermee bezig houdt.
Een trouw lezer van uw blad en Online-IT-nieuws.
 

Willem De Potter Naschrift:
Als Van der Hoeven van Keursteen meldt ook de andere Baan-bestuursleden te willen vervolgen, dan mogen we dat nieuws noemen. Nieuws dat u terugvindt in de krant en op de site, zoals u gewend bent. In het gewraakte bericht kon u tevens lezen dat de Stichting de dagvaardingen nog vóór december de deur uit wil hebben. Dan zullen we dus weten welke bestuursleden bezoek krijgen van de deurwaarder. En daarover zullen we weer keurig berichten.
 
Redactie

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-03T00:00:00.000Z Willem de Potter
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.