Creatief met mobiele communicatie

Nieuwe technologieën dwingen ons vaak om op een heel andere manier naar de eigen manier van zakendoen te kijken. Of tenminste, dat zouden ze moeten doen.

Een van die technologieën die grote invloed heeft op maatschappij en zakenleven, en toch nog maar aan het begin staat van zijn ontwikkeling, is mobiele communicatie. In de maatschappij is mobiele communicatie, in ieder geval in de vorm van de gsm-telefoon, niet meer weg te denken.
Ook in het bedrijfsleven speelt de mobiele telefoon een belangrijke rol. Eén stap verder, op het gebied van de mobiele datacommunicatie, moet echter nog veel gebeuren. Op allerlei vlakken, want in zowel organisatorisch als technisch opzicht moeten nog veel ontwikkelingen culmineren in bruikbare, praktische toepassingen. Alleen al de vele transmissietechnologieën als gprs, umts, wifi en de bijbehorende standaarden roepen bij veel gebruikers de vraag op met welke technologie ze moeten beginnen en op welk moment ze moeten instappen.
In deze editie van Computable Business Review geven diverse deskundigen hun visie op de stand van zaken op het gebied van mobiele communicatie. Ook laat een casestudy zien hoe creatief gebruik van de eenvoudige sms-technologie zakelijke voordelen kan opleveren. Daarnaast vindt u de gebruikelijke verhalen over wat ict in de praktijk voor uw bedrijf betekent en hoe u daar in uw bedrijf het beste mee kunt omgaan. < BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-12-12T00:00:00.000Z Marco van der Hoeven
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.