Computable en Kaplan in carrièrebeurs

Computable organiseert in samenwerking met het Amerikaanse organisatiebureau Kaplan Professional een tweedaagse carrièrebeurs. Het evenement is bedoeld voor automatiseerders met minimaal twee jaar werkervaring. De Computable Carrière Dagen vinden plaats in de Utrechtse Jaarbeurs op 4 en 5 februari 2000.

Kaplan Professional is een onderdeel van de Washington Post Group en Tribune Company. In het kader van de carrièrebeurs kunnen de deelnemers gebruikmaken van Kaplans Resume Tracking System. Dit systeem koppelt de curricula vitae aan de vacatures van de deelnemende bedrijven aan de beurs. Het systeem stuurt de cv's van de kandidaat rechtstreeks naar de verantwoordelijke persoon binnen de organisatie. Uiteraard is de privacy hierbij gewaarborgd. Bovendien kunnen de kandidaten via de Internetsite van Kaplan snel informatie inwinnen over de ondernemingen.  MC

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-12-17T00:00:00.000Z Michiel Couzy