Managed hosting door True

IT-managers praten over trends in de professie

 

AMSTERDAM - Onder de titel 'De Kleren van de Automatiseerder', organiseert Computable op 14 november een exclusief middagcongres voor IT-managers.

Na een aantal jaren van recessie zijn goede IT-deskundigen thans méér gewild dan ooit. De populariteit van de professie kan echter niet verhullen dat zich in de beroepsuitoefening een aantal fundamentele veranderingen voltrekt. Waar vroeger met groot ontzag tegen verrichtingen van automatiseerders werd opgekeken, heeft de techniek inmiddels een groot aantal automatiseringstaken binnen het werkdomein van de eindgebruiker gebracht. Bouwden veel automatiseerders vroeger eigenhandig oplossingen, tegenwoordig wordt steeds meer gebruik gemaakt van pakketsoftware. De aandachtsgebieden van IT'ers verschuiven - maar in welke richting? Deze vraag staat centraal op het congres op 14 november.
Speciaal voor deze bijeenkomst liet Computable een enquête uitvoeren om de opvattingen over de ontwikkeling van het vakgebied bij IT-management, algemeen management en managers uit de IT-branche met elkaar te vergelijken. De uitkomsten worden op het congres bekendgemaakt.
De dagelijkse werkelijkheid wordt door een drietal sprekers toegelicht. Paul Baan, mede-oprichter van Baan Company, spreekt over de rol van Nederland als producent van software. IT-strateeg Guus Vreven, werkzaam bij de Rabobank, belicht de veranderingen binnen de professie vanuit het perspectief van een grote afnemer en toepasser van informatietechnologie. Rob Blans, lid van de raad van bestuur van CMG Nederland, zal de vraag beantwoorden wat de gevolgen van de verschuivingen in de professie zijn voor grote dienstverlenende organisaties in de IT-sector.
Belangstellenden voor dit congres kunnen meer informatie opvragen bij Computable Informatica Training, telefoonnummer 020 4875866. Zie ook pagina 10 van dit nummer van Computable.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1304995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×