Een afgedankte abonnee

Als lezer van het eerste uur, nu 35 jaar geleden, ben ik sinds drie weken verstoken van toezending van dit zeer gewaardeerde weekblad Computable. Abrupt werd mijn abonnement gestaakt.

U bent de laatste op rij die van mening is dat de IT-pioniers uit het begin van de jaren zestig bedankt worden en verder wel verstoken kunnen blijven van informatie.
Schijnbaar behoren we niet meer tot uw doelgroep. Persoonlijk ervaar ik dit als een ernstige vergissing die maatschappelijk ondertussen onderschreven wordt. De IT-evolutie van de afgelopen 35-jaar informeert ons dat alleen goeddoordachte plannen een kans maken en daarbij behoort zeker ervaring! Een veel gehoorde opmerking is: oh, maar dat is de toekomst! Op mijn antwoord dat ik juist van het verleden eet, wordt schouderophalend gereageerd.
Mocht u onverhoopt halsstarrig zijn in uw besluitvorming, dan wil ik de mensen uit het verleden bedanken voor het vele goede (pioniers-) werk in de computerbranche. Misschien is mijn reactie wat te emotioneel, maar vertrouwende u naar behoren te hebben geïnformeerd, verblijf ik met vriendelijke groet.
 

Herbert Van Der Meulen Leeuwarden

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-27T00:00:00.000Z Herbert van der Meulen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.