120 'Oplossers' verwacht op Backoffice Convention

EINDHOVEN - Op 5 en 6 november wordt voor de derde maal de Microsoft Solutions & Backoffice Convention gehouden in het Haagse Congrescentrum. Openingsspreker is Bill Gates. Verder zijn Jan Baan (Baan Company), Roel Pieper (Tandem) en Eduard Hagens (Exact) als sprekers aangekondigd. Ongeveer 120 solution providers van Microsoft zullen hun opwachting maken op het evenement.

Het belangrijkste nieuwe produkt zal de zojuist vrijgegeven Merchant Server-software zijn, speciaal bedoeld om het zakendoen op Internet van de grond te tillen. Verder zijn de nieuwste softwareversies als Frontpage 97, Exchange 4.5 en Explorer 4.0 (peek review) te zien. Baan Company toont Baan IV voor Windows NT, Exact Software showt software voor Backoffice en Citrix is er met Winframe (multi-user Windows NT). Hardwareleverancier Stratus heeft oplossingen voor clustering van NT-systemen.
De organisatie van de Backoffice-conventie rekent op zo'n vierduizend bezoekers, voornamelijk IT-managers. Vorig jaar, toen het nog een eendaags evenement was, werden er 2300 bezoekers geteld.
Windows NT lijkt steeds beter aan te slaan bij IT-managers, vooral ten koste van Novell Netware en Banyan Vines. Voortdurend worden grote nieuwe klanten binnengehaald. Volgens Kees Dros, produktmanager van Backoffice, heeft inmiddels ook Shell (ondermeer in Rijswijk en Londen) gekozen voor Windows NT 4.0. Het neemt de plaats in van bestaande Netware-software. AM

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-01T00:00:00.000Z Ad Mulder
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.