Microsoft investeert in Technet

Microsoft heeft aangekondigd ongeveer 80 miljoen gulden te investeren in Technet. Dit programma levert ondermeer technische informatie voor IT-professionals over de Microsoftproducten.

Op dit moment gebruiken meer dan 240.000 automatiseerders Technet. De investering zal het programma uitbreiden met een website, briefings en online-informatie. De software-fabrikant verwacht dat 500.000 professionals de briefings zullen bijwonen. Tijdens deze bijeenkomsten zullen werknemers van Microsoft technische informatie geven over de producten. De website zal onder andere informatie geven over het Jaar 2000-probleem, de invoering van de euro en data-warehousing. De onderneming produceert ook een Europese CD-rom van Technet, met meertalige informatie, waaronder Nederlandse. IT-professionals kunnen ook in Nederland technische sessies bijwonen, bevestigt een woordvoerster van Microsoft. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 24 september. Er zijn verschillende sessies voor automatiseerders, wederverkopers en ontwikkelaars. De onderneming werkt momenteel aan een Nederlandse Technet-pagina.
De aankondiging van Microsoft maakt deel uit van een investering van 400 miljoen gulden in initiatieven voor gebruikers. Met de uitbreiding van Technet wil de onderneming gehoor geven aan de vraag van vele professionals voor meer technische informatie.  MC
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-09-04T00:00:00.000Z Michiel Couzy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.