Baan stimuleert ideeën uit de polder

Met een donatie van drie miljoen gulden heeft Baan het 'Silicon Polder Fund' in het leven geroepen. Nederlandse ondernemers kunnen een startkapitaal van 30.000 tot 100.000 gulden toegewezen krijgen. Een onafhankelijke commissie beoordeelt de ideeën van de starters op hun waarde en uitvoerbaarheid. De professoren Heertje en Dietz nemen onder andere zitting in de commissie.

Verder gaf het bedrijf vorige week toelichting bij de strategie van Baan Institute, het nieuwe kenniscentrum waarvan Andries Bottema directeur is. Het doel van deze organisatie is het overbruggen van de kloof tussen zakendoen en informatietechnologie. Baan Institute richt hiervoor een netwerk in, waarvan bedrijven, universiteiten en individuen lid kunnen worden. Deelnemers aan het netwerk doen kennis op via een door Baan Institute ontwikkelde methode: de Knowledge Chain. Deze kennisuitwisseling kan plaatsvinden via onderzoek, onderwijs, loopbaanontwikkeling en seminars. RV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-18T00:00:00.000Z Roy op het Veld
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.