Goedkope anti-virus software voor scholen

NIEUWEGEIN - Voor nog geen honderd gulden per jaar kunnen -erkende- onderwijsinstellingen gebruik maken van de anti-virus software van het Israëlische bedrijf Eliashim.

Binnenkort krijgen alle scholen en universiteiten een brief met dit aanbod in de bus. Het gebruik van het pakket Eliashim Virusafe beperkt zich niet tot de instellingen zelf. De leerlingen en docenten mogen ook thuis gebruik maken van de software.
De onderwijsinstellingen kunnen een contactpersoon aanstellen die recht heeft op telefonische support en toegang tot het bulletinbord voor het downloaden van updates en upgrades.
Scholen en universiteiten die gebruik maken van dit aanbod krijgen in de toekomst 50 procent korting op de aanschaf en support van de andere produkten die Eliashim levert.
Eliashim is opgericht in 1983 en sinds februari 1994 op de Nederlandse markt actief met beveiligingsprodukten voor PC's en PC-netwerken. Volgens directeur Peter van Ruiten start het bedrijf de anti-virus actie om een aantal redenen. 'Scholen hebben een krap budget en we willen ze graag helpen om tegen een laag bedrag een legaal anti-virus pakket aan te schaffen, inclusief telefonische support en een uitgebreide handleiding. Daarnaast willen we natuurlijk ook onze naamsbekendheid en marktaandeel op het gebied van beveiligingsprodukten vergroten. Vooral studenten zien het als een sport om computers plat te krijgen of om in bestanden in te breken. Via dit aanbod willen we scholen en universiteiten wijzen op de noodzaak hun systemen goed te beveiligen.' CZ

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-12T00:00:00.000Z Cok de Zwart
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.