Opzet Taskforce ICT fors uitgebreid

Dit artikel delen:

De Taskforce ICT probeert het maatschappelijk bewustzijn te stimuleren rond het belang van informatietechnologie voor de economie. Dit betekent een forse uitbreiding van het oorspronkelijke takenpakket. Dit zegt Roel Pieper, die naast zijn hoogleraarschap e-commerce aan de Universiteit Twente betrokken is bij diverse overheidsinitiatieven op IT-gebied.

De Taskforce ICT, met veertien leden onder leiding van voormalig Getronics topman Ton Risseeuw, studeert al enige tijd op plannen om arbeidsmarktinitiatieven te coördineren. Medio oktober brengt het de plannen naar buiten.
Deze plannen blijven niet beperkt tot het dichten van het gat tussen vraag en aanbod op de IT-arbeidsmarkt. "De groep heeft een bredere schakering gekregen. Het takenpakket loopt uiteen van het laten leven van IT bij het topmanagement, tot het veranderen van het curriculum op de basisschool", aldus Pieper. In het kader van de ICT Taskforce voert hij dan ook gesprekken met het topmanagement in Nederland en met het kabinet.  RV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-10T00:00:00.000Z Roy op het Veld