Grote belangstelling voor Twinning

Dit artikel delen:

De ondernemingsplanwedstrijd New Venture 98 heeft tot nu toe zo'n zeshonderd ideeën opgeleverd tot het starten van nieuwe IT-ondernemingen.

Het ministerie van Economische Zaken gebruikt New Venture 98 als katalysator voor zijn Twinning Netwerk, een initiatief dat startende ondernemers in de IT stimuleert en ondersteunt. De wedstrijd is in principe niet industrie-specifiek is en wordt door organisatie-adviesbureau McKinsey georganiseerd.
Rob Schuijt, voorzitter van het Twinning implementatieteam, verwachtte in maart ongeveer vierhonderd ideeën te ontvangen. Nu hebben veertienhonderd belangstellenden individueel of in teams al zeshonderd ideeën ontwikkeld. De meeste ideeën kwamen binnen via Internet-site http://www.newventure98.nl, die nog steeds openstaat voor inzendingen.
De tien beste inzendingen ontvangen na het einde van de eerste ronde een aanmoedigingsprijs van duizend gulden. In de tweede ronde, die eind mei van start gaat, wordt door de jury een haalbaarheidstest uitgevoerd. In de derde ronde worden de drie beste ondernemingsplannen beloond met vijftigduizend gulden.  RV
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-22T00:00:00.000Z Roy op het Veld
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.