Jubilerend Procura koestert onafhankelijkheid

'Slechts ruimte voor twee GBA-leveranciers'

Dit artikel delen:

De kleinste speler in de gemeentenmarkt, Procura, ziet zijn relatieve onbekendheid juist als zijn kracht en als verklaring voor het feit dat het al een kwart eeuw stand houdt in een turbulente omgeving. Eigenlijk is het een saai bedrijf. Het bestaat 25 jaar en vraag je naar hoogtepunten, dan blijken die er niet te zijn.

Wij hebben altijd een stabiele onderneming nagestreefd en zijn wars van flitsende campagnes," zegt Jelte van der Heide. "In al die jaren is dan ook niet één gemeente weggelopen omdat we onze beloften niet nakwamen." De bedoeling is helder: bij de concurrentie gebeurde dat wel.
 


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-04T00:00:00.000Z Peter Mom