Van Alphen wil omzet van 100 miljoen in 2002

Dit artikel delen:

De activiteiten van K+V Van Alphen in de (gemeentelijke) IT-markt hebben een enorme vlucht genomen. Het bedrijf heeft er daarom in 1997 veel aan gedaan om de organisatie daarop af te stemmen en verdere groei voor te bereiden. "Het is een taaie concurrentiemarkt met kleine marges. Wil je je klanten goed bedienen, dan moet je investeren; dat kan alleen door te groeien."

Dit zegt directeur Wim Hoekstra. Hoekstra heeft zich ten doel gesteld binnen vijf jaar met vierhonderd medewerkers naar een omzet van honderd miljoen te groeien. De reorganisatie heeft gestalte gekregen in de K+V Van Alphen IT-Groep, waarvan vier bedrijven deel uitmaken. De grootste is K+V Van Alphen informatiesystemen, dat tot eind vorig jaar 'informatica adviseurs' heette. Sinds de zomer is drs ing. Hoekstra directeur van deze tak; hij zit er op de stoel van oprichter ir Lex van Alphen, die nu de groep bestiert. Met K+V Van Alphen milieu & vastgoed informatisering noemt Hoekstra zijn bedrijf 'de softwarekant'; deze draait een omzet van 35 miljoen. De hele IT-Groep moet naar 100 miljoen in 2002.

 


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-20T00:00:00.000Z Peter Mom
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.