Managed hosting door True

Van Alphen wil omzet van 100 miljoen in 2002

 

De activiteiten van K+V Van Alphen in de (gemeentelijke) IT-markt hebben een enorme vlucht genomen. Het bedrijf heeft er daarom in 1997 veel aan gedaan om de organisatie daarop af te stemmen en verdere groei voor te bereiden. "Het is een taaie concurrentiemarkt met kleine marges. Wil je je klanten goed bedienen, dan moet je investeren; dat kan alleen door te groeien."

Dit zegt directeur Wim Hoekstra. Hoekstra heeft zich ten doel gesteld binnen vijf jaar met vierhonderd medewerkers naar een omzet van honderd miljoen te groeien. De reorganisatie heeft gestalte gekregen in de K+V Van Alphen IT-Groep, waarvan vier bedrijven deel uitmaken. De grootste is K+V Van Alphen informatiesystemen, dat tot eind vorig jaar 'informatica adviseurs' heette. Sinds de zomer is drs ing. Hoekstra directeur van deze tak; hij zit er op de stoel van oprichter ir Lex van Alphen, die nu de groep bestiert. Met K+V Van Alphen milieu & vastgoed informatisering noemt Hoekstra zijn bedrijf 'de softwarekant'; deze draait een omzet van 35 miljoen. De hele IT-Groep moet naar 100 miljoen in 2002.

 


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1412512). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×