Praatjes vullen de gaatjes

Dit artikel delen:

Microsoft-software staat bekend om de 'lekken' die regelmatig worden gesignaleerd. Onlangs nog werd er een kritiek lek ontdekt in Internet Explorer. Hoe je die gaten kunt dichten? Volgens Microsoft gewoon door erover te praten!

Een lek in de software van Microsoft kan bij klanten flinke beveiligingsproblemen veroorzaken. Maar gebruikers staan er niet meer alleen voor. Om het beveiligingsleed te verzachten zendt Microsoft iedere derde dinsdag van de maand via http://www.microsoft.com/security360 een eigen praatshow uit. Tijdens het afgelopen seizoen (2004-2005) trok Security360 volgens Microsoft meer dan 34.000 kijkers.
Security360 behandelt kwesties die voor de beveiliging van een it-omgeving van belang zijn. Aan de uitzendingen werken naast Microsoft ook klanten, partners, analisten en andere ondernemingen uit de it-branche mee. De betrokken partijen leveren bijdragen in de vorm van up-to-date informatie, inzichten, adviezen en praktijkvoorbeelden. Daarnaast wordt er tijdens de uitzendingen actuele informatie verstrekt over Microsofts activiteiten op het gebied van it-beveiliging, checklists met aanbevolen maatregelen met betrekking tot het onderwerp van de uitzending en live reacties op vragen van kijkers. Programmaleider van Security360 is Mike Nash, Microsofts Corporate Vice President Security Business & Technology Unit. De uitzending is live te volgen tussen 18:00 uur en 19:00 uur, maar is ook achteraf nog te bekijken.

 
Koen Stegeman

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-10-14T00:00:00.000Z Koen Stegeman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.