Integralis komt met nieuwe beveiliging

Dit artikel delen:

Mimesweeper heet het nieuwe antivirus-produkt van Integralis dat aan het eind van deze maand op de markt wordt gebracht.

Dit produkt controleert de inhoud van ingaande en uitgaande e-mailberichten op aanwezigheid van virussen. Deze beveiligingstechniek is actueel nu het Internet meer en meer gebruikers de mogelijkheid biedt om via e-mail steeds meer andere gebruikers te bereiken. De firewall-techniek, die alleen controleert wie er berichten een netwerk instuurt, is onvoldoende gebleken. Controle op de inhoud van berichten, ongeacht het formaat, garandeert een betere beveiliging. Mimesweeper is bedoeld voor installatie op een Windows NT-server met meer dan honderd clients. Daarnaast biedt Mimesweeper nog een aantal functionaliteiten voor het controleren van netwerkgebruikers. Zoals het uitsluiten dat gebruikers toegang hebben tot al te exotische en recreatieve Internet-pagina's. RV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-04T00:00:00.000Z Roy op het Veld