Celine Hachmang: schakelaar in securitykwesties

Digital Talent Award 2018

Celine Hachmang

Computable ondersteunt RightBrains in de zoektocht naar de beste digitale talenten die zich als rolmodel inzetten voor andere meisjes en vrouwen. In de categorie Digital Talent Award 2018 werd ook een voordracht gedaan voor Celine Hachmang, information security specialist bij Randstad. De nog maar 23-jarige heeft al carrière gemaakt bij ABN Amro en is tegenwoordig bij Randstad de verbindende schakel tussen landen bij securitykwesties.

Hachmang is nog maar net 23 geworden en heeft nu al flinke stappen gemaakt in haar jonge carrière. Na haar studie CMD is ze als trainee begonnen bij Yacht. Een eerste rol heeft ze vervuld bij ABN Amro als assistent Risk manager, waar haar collega’s haar volgens de inzender goed wisten te vinden en niet meer kwijt wilde. ‘Ze heeft binnen de ABN Amro een eigen scrumteam opgezet en haar collega’s meegenomen in deze nieuwe manier van werken. Hachmang heeft zich snel de benodigde it-kennis eigen gemaakt en mede hierdoor wilde ABN Amro haar behouden.’

Aan het roer staan

CIAO Event 2018

Tijdens het CIAO Event 2018 van RightBrains op 1 november 2018 wordt bekendgemaakt wie de winnaar van de Digital Talent Award 2018 wordt. Laat u tijdens dit event inspireren over wat digitalisering kan betekenen voor uw toekomst en carrière. Topsprekers vertellen hun verhaal op het podium en RightBrains lanceert een innovatief platform wat gaat bijdragen aan de groei van het aantal vrouwen in digitale technologie. Naast de Digital Talent Award wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de Digital Leadership & Diversity Award 2018. Aanmelden voor het CIAO Event 2018  kan via https://www.eventbrite.nl/e/ciao-event-2018-tickets-48480217636.

Maar Hachmang kiest voor een carrière waarin ze zelf aan het roer staat, waar ze zich goed kan ontwikkelen. Bij ABN Amro heeft ze kennis gemaakt met cybersecurity en hier wil ze in verder gaan. Daarom is ze aan de slag gegaan als information security officer bij de Randstad Holding, waarin ze schakelt met verschillende landen waar Randstad actief is over verschillende securitykwesties.

Is er een voorbeeld hoe Hachmang het verschil heeft gemaakt als het gaat om haar eigen groei en ontwikkeling op het gebied van digitale technologie? Volgens de inzender wel. ‘Ze is net begonnen met een CISM-training, naast haar werk. Hachmang grijpt elke mogelijkheid aan om te leren, vandaar ook haar keuze voor het Yacht Traineeship.’

Hachmang heeft vanuit haar rol als assistent risk manager de keuze gemaakt om verder te gaan in de cybersecurity. Bij Randstad is ze daarom volgens de inzender zeer goed voorbereid het gesprek aangegaan met Martijn Nykerk, de chief information security officer (ciso) bij Randstad Global IT Solutions, waar ze gelijk aan de slag mocht. Vier maanden verder zit ze heel goed op haar plek.

Vriendinnen aansporen

Naast haar drang om innovatief te zijn, is Hachmang ook een voorbeeld die bijdraagt aan het werven van meer vrouwelijk talent. ‘Met haar enthousiasme spoort zij regelmatig vriendinnen aan om te kijken naar digitale en it-functies binnen het Yacht Traineeship’, besluit de inzender.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-24T13:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.