Startup uitgelicht: Arda Online

Weerbaarheid tegen cybercriminelen

Dit artikel delen:
Arda Online

Het team van Arda Online.

Mensen zijn de zwakste schakel in beveiliging, e-learning schiet te kort. Arda Online biedt een blended mix aan van Netflix-achtige content en live serious games om werknemers weerbaar te maken tegen cybercriminelen. Tech-startup Arda Online uitgelicht.

Wanneer en hoe zijn jullie ontstaan?
Officieel is Arda Online op 5 juli 2018 van start gegaan, maar toen hadden we al eerste klanten. Eerder dit jaar zijn we vanuit Thingks de samenwerking gestart met Alain Rees van Cyberinc. Zodoende hadden we alle technische kennis, onze capaciteit om mooie content te maken en de kennis van het cybersecuritydomein.

Hoe ziet het ondernemersteam eruit en hoe gaan jullie het team verder laten groeien?
Arda Online is het distributieplatform dat samenwerkt met partners om Arda Online te verspreiden. Het team bestaat uit Maarten van den Heuvel, Alain Rees en Henri Koppen, en heeft een medewerker voor sales. Alle omzet wordt direct geïnvesteerd in meer content en techniek.

Welke technologieën zetten jullie in en hoe/waarom doen jullie dat?
Wij richten ons helemaal op de browsers, al onze techniek is browser based. Wij gebruiken voornamelijk Amazon Web Services, een beetje Google Cloud Platform en wat stukjes van Microsoft Azure. De gebruikte talen en frameworks zijn Javascript, Python, React, Erlang, Elixir, GraphQL, Postgres en nog veel meer. Technieken die wij gebruiken zijn klaar voor gebruik op grote schaal en open source. Wij leveren ook code terug aan de open source community.

Wat is de belangrijkste markt waarop jullie je concentreren en waarom is dat?
Wij zijn breed toepasbaar voor alle medewerkers van bedrijven die toegang hebben tot internet. Door veel vraag uit de zorg maken we wel steeds meer content gericht op die doelgroep.

Wat hebben jullie nog nodig om jullie business volwassen te laten worden?
We zouden nog sneller willen groeien, samen met klanten stellen we een roadmap samen. Grote klanten helpen ons om processen te stroomlijnen zodat ze aansluiten op hun hoge eisen en certificering.

ARDA: A Re-Design of Awareness

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-21T11:08:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.