Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Ciber

Ciber

Ciber is een wereldwijd IT-bedrijf met bijna 40 jaar IT-ervaring, met uitstekende referenties en een groot aanbod aan technologische vakkennis. Bijna 97 procent van onze klanten zou Ciber aanbevelen aan collega's en ons opnieuw gebruiken voor toekomstige IT-projecten.

Klantgerichte benadering

Samenwerking is de basis van onze aanpak. We beginnen met luisteren en leren over uw bedrijf, de activiteiten, systemen en doelstellingen. Met die opgedane kennis bepalen we uw behoeften en passen vervolgens onze benadering en oplossingen hierop aan.

Prestaties gericht op resultaat

Bij Ciber meten we succes op dezelfde manier als u dat doet: door middel van resultaten. We leveren oplossingen die afgestemd zijn op uw doelstellingen en concrete waarde toevoegen aan uw organisatie. We houden ons aan onze afspraken en helpen u bij uw afspraken door het voltooien van onze werkzaamheden binnen tijd en budget. We maken deel uit van uw team en realiseren samen uw doelstellingen. Dat is de manier waarop we relaties opbouwen met onze klanten. En dat is de reden waarom de eerste klant van Ciber nog steeds klant is.

Kennis en Bekwaamheid

Met een team van 6.500 medewerkers heeft Ciber het inzicht, de technische kennis en de advieservaring om uw bedrijf te steunen en uw IT-resources aan te vullen. De gemiddelde Ciber consultant heeft 15 jaar ervaring, veel technische kennis en kent de branche door en door. Ciber biedt application development en management, IT-strategie, business intelligence, quality assurance en testing en heeft een uitstekende relatie met grote namen in de Business Technology van ERP- en CRM-oplossingen tot cloud computing en mobility. Met ons sterke global deliverymodel, kan Ciber het juiste talent op het juiste moment inzetten zodat u het meest uit uw technologie-investering haalt.

Tweet this   Share on LinkedIn

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-29T11:19:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.