Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Ilionx

Logo ilionx

Als middelgrote ICT-dienstverlener, met een hoge mate van vakmanschap, is Ilionx in staat om organisaties daadwerkelijk succesvoller te maken met behulp van ICT.

Wij kunnen snel met u tot de essentie komen van wat uw organisatie nodig heeft. We vragen door, omdat we geloven in een zorgvuldig gekozen ICT-oplossing die bijdraagt aan uw lange termijn strategie. Natuurlijk leveren we graag wat u vraagt, maar nog liever kijken we met u naar wat u nodig heeft.

Met een team van meer dan 250 vakmensen, in uiteenlopende ICT disciplines, heeft Ilionx de juiste kennis en ervaring in huis. Onze experts horen bij de besten in hun vakgebied. Bedrijfskundige en -economische ontwikkelingen, onze passie voor ICT en de ontwikkelingen en innovaties in ons vakgebied zijn voor ons de drijfveren om voorop te blijven lopen.

Wij spreken zowel de taal van de ICT als van de business. ICT kan immers pas écht bijdragen aan het succes van organisaties als de eindgebruikers de nieuwe oplossingen omarmen. Veranderingen in een organisatie, bedrijfsprocessen en ICT vragen om een flexibele houding. Samen zorgen wij ervoor dat betrouwbare (nieuwe) ICT-oplossingen succesvol worden geïmplementeerd én gebruikt.

Bij Ilionx hebben we passie voor ICT. Vakmanschap vinden we belangrijk, we houden van slimme oplossingen, luisteren naar de klant en werken goed samen met andere leveranciers. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor het gezamenlijke resultaat. 

Daadkracht in vooruitgang

Laat onze passie voor ICT en onze daadkracht voor resultaat uw vooruitgang betekenen!

Tweet this  Share on LinkedIn


Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-09T14:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.