Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over AppMachine

AppMachine

AppMachine is een innovatief online softwareplatform waarmee iedereen zelf html5 apps en mobiele native apps kan maken, voor iOS, Android en Windows Phone 8. Beginners bouwen zonder programmeerkennis een app in een paar uur of enkele dagen. Professionele appbouwers maken met AppMachine geavanceerde apps met datakoppelingen, JavaScript en webservices.

Het maken van apps werkt bij AppMachine met bouwblokken: voorgeprogrammeerde onderdelen die je naar wens kunt vormgeven en aanpassen. Scan je site, kies je bouwblokken met een drag en drop systeem, design je app, bekijk alles live en publiceer en promoot je app binnen enkele uren of dagen.

Het bouwen van apps is bij AppMachine gratis. Je betaalt pas als je de app publiceert in de app stores. AppMachine heeft met zijn gebruiksvriendelijke software en scherpe prijsstelling het ontwikkelen van apps binnen bereik van iedereen gebracht, van MKB´er tot multinational. Waar het ontwikkelen van apps eerder al snel rond de €30.000 kostte, heb je nu een eigen app vanaf €19,- tot €99,- per maand.

AppMachine is in 2011 opgericht door CEO Siebrand Dijkstra en is sinds 2013 beschikbaar. Een jaar na de introductie telt het platform al meer dan 130.000 gebruikers en resellers in 140 landen. De 40 medewerkers van AppMachine werken dagelijks vanuit Heerenveen, San Francisco en São Paulo.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-17T14:12:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.