Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F-Secure: 4 jaar op rij als beste getest

F-Secure

Al vier opeenvolgende jaren is F-Secure door AV-Test* met de ‘Best Protection Award’ beloond. F-Secure levert software voor online beveiliging en privacy en heeft voor ieder bedrijf een oplossing op maat.

Met haar uitgebreide portfolio bedient F-Secure de gehele markt: van consument tot bedrijf. F-Secure houdt zich al sinds 1988 bezig met het maken van security software en is marktleider op het gebied van end-point beveiliging via operators in Nederland. F-Secure voorziet hierdoor vele miljoenen Nederlanders van internetbeveiliging. Ook op zakelijk gebied biedt F-Secure een totaalportfolio. Voor het MKB is er Protection Service for Business (PSB) met Freedome for Business (mobiele beveiliging) en voor de grotere enterprises is Business Suite ontwikkeld. Op het gebied van cloud en virtualisatie is Security for Virtual and Cloud Environments (SVCE) het juiste product. Deze Cloud Managed Services en de On Premise Managed Services worden geleverd inclusief gratis patch management.

*AV-test is internationaal een toonaangevende en onafhankelijke serviceprovider op het gebied van IT-security en antivirusonderzoek.

Blog: nl.business.f-secure.com

Web: www.f-secure.nl

Lees ook het interview met country manager Peter Bastiaansen.

Tweet this  Share on LinkedIn
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-03T22:45:00.000Z Sander Hulsman