Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Neomax

Neomax

First People then Systems, neomax is de Nederlandse IT-detacheerder op infrastructuur, beheer en support gebied. Neomax is dé specialist in werving van IT Specialisten. Up-to-date en toegewijde Recruiters zijn voortdurend in contact met de beste IT Specialisten.

First People

Iedere IT-er wil neomax op z’n CV. Dit is één van de doelstellingen van neomax. Wij zijn geen Google, Microsoft of Apple maar we willen meerwaarde creëren voor onze IT Specialisten. Wij willen dat ze later trots terugkijken op hun CV en zeggen: ‘Neomax was de beste stap in mijn carrière’. Wij dragen actief bij aan goede carrières. In ons kenniscentrum worden onze IT-ers dagelijks bijgespijkerd in de nieuwste technologieën. Voor de support medewerkers bieden we specifieke technische trainingen en creëren hiermee een kweekvijver van high-potentials. Maar ook de softskills krijgen hier de ruimte om verder ontplooid te worden. Wij geloven dat we op die manier de beste medewerkers krijgen, zowel intern als extern.

Then Systems

Succesvolle ICT begint met de bereidheid van ICT specialisten om kennis en ervaring te delen en toe te passen bij onze IT opdrachtgevers. Kennis en ontwikkeling van ICT zijn een continue proces. Neomax onderzoekt, benchmarkt en spart voortdurend om haar kwaliteit te waarborgen. Met deze kennis en informatie kan ons team bedrijven ondersteunen met specifieke vraagstukken. Dit doen we in persoonlijke gesprekken, mastermindsessies en onze nieuwsbrief, de IT People.

3xBLIJ

Neomax is sinds 2007 verantwoordelijk voor vele succesvolle perfecte matches. Het koppelen van de beste IT-ers aan opdrachtgevers noemen wij ‘3xBLIJ’. Dit doen we met goed op elkaar ingespeelde teams, een betrokken directie en coöperatieve partners.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-08T17:40:00.000Z