Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Split~Vision

Split~Vision

Split~Vision is een Adviesorganisatie en softwareontwikkelaar gespecialiseerd in integrale oplossingen voor gebruikers, beheerders en managers. We integreren zaken, documenten, processen, organisatie-, informatiemanagement en architectuur tot één SinglePoint of truth. Daarbij ligt de focus op het realiseren van eenduidigheid in de content, informatiestructuur en metamodel van een organisatie: EIM in optima forma.

In de overgang naar volledig digitale klant-, zaakgerichte en projectmatige dienstverlening staan de verbindingen tussen bedrijfsvoering informatie en ICT ten diensten van de werkende mens centraal. Met een grote klantenkring heeft Split~Vision veel kennis over de bedrijfsvoering en ervaring in meerdere branches.

Centraal staat het integrale zaak,-DMS,-klant,- en projectsysteem SinglePoint-for-All. Met SinglePoint-for-All, gebaseerd op Microsoft SharePoint en geïntegreerd met Project Server biedt Split~Vision een integrale werkomgeving voor klant-, zaakgericht en projectmatig werken, document- en informatiemanagement, collaboration, BI en meer. De samenhang is gewaarborgd door de naadloze integratie van alle functionaliteit tot één logisch en gebruiksvriendelijk verhaal. I-Controler is als kernregistratie bedrijfsvoering een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie-, organisatie en procesmanagement tool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes wordt gebruikt als middelpunt in het applicatielandschap.

Naast gedegen advies, opleiding, training, service en software zorgt Split~Vision voor systeem integratie. Het productportfolio van Split~Vision bestaat uit drie product oplossingen; I-Controler, Governance Controller voor het beheer van uw omgevingen en integraal samenwerkingsplatform SinglePoint-for-All.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-10T17:24:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.