Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Haselhoff Groep – ICT Werving & Selectie, ICT Flex en Personal Coaching

Haselhoff Groep bestaat sinds 1986 en richt zich specifiek op de ICT sector. Een relatienetwerk van gerenommeerde opdrachtgevers en een actueel bestand van hoogwaardige kandidaten vormen de kern van ons succes. Met de specifieke kennis van de ICT sector in combinatie met wat daarbij van moderne professionals wordt gevraagd, biedt Haselhoff het portfolio aan diensten van ICT Werving & Selectie, ICT Flex en Personal Coaching. Internationale klanten profiteren van de Praxi Alliance waar Haselhoff deel van uitmaakt.

ICT Werving & Selectie

Sinds haar oprichting heeft Haselhoff Groep zich uitsluitend gericht op het werkgebied waarvan zij verstand van heeft: de informatie- en communicatietechnologie. Het werven en selecteren van ICT professionals is een specialisme dat bedrijven graag uitbesteden aan een ICT specialist zoals Haselhoff. Ons bureau bedient zowel de vraag- als de aanbodszijde:  zowel gebruikers van ICT (bedrijfsleven en overheid) als de aanbieders van ICT producten en diensten. Tot de eerste groep behoren ICT managers, ICT architecten, consultants en specialisten, ICT projectmanagers en (technische) projectleiders. Tot  de tweede groep ook business unit managers, sales- en accountmanagers alsmede (presales)consultants.

 
Ethiek en professionaliteit zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Veel opdrachtgevers hebben eerst een ervaring met ons opgedaan als kandidaat. Dat doen ze niet zonder reden en daar zijn wij trots op.

Persoonlijke benadering

Het zoeken naar talent, naar managers en specialisten die daadwerkelijk “het verschil” maken, levert pas echt de gewenste kwaliteit op na een persoonlijk en diepgaand contact. Dat geldt zowel voor de persoonlijke gestructureerde intake bij de vacaturehouder als voor het grondige selectie-interview waaraan de kandidaat wordt onderworpen. Dan zijn de consultant van Haselhoff  en de kandidaat er zeker van dat er een match bestaat tussen de vacaturehouder en de kandidaat. Onze persoonlijke benadering vullen wij aan met social media. Wij begrijpen als geen ander het nut van internet voor de werving van kandidaten. Natuurlijk gebruiken wij de verschillende jobsites, special interest groups en social networks.

Haselhoff ICT Flex

Juist bij de invulling van tijdelijke ICT functies is snelheid een belangrijke factor. Haselhoff waakt ervoor dat dit niet ten koste gaat van de zorgvuldigheid en de kwaliteit van het werving- en selectieproces. De posities die wij op tijdelijke basis invullen richten zich op de volle breedte van het ICT werkveld, zoals o.a. projectmanagers, testers, ontwikkelaars, business consultants, managers  en ERP specialisten. Wij zijn door onze uitgebreide database en ons netwerk van interim professionals in staat om vrijwel alle interim posities in het ICT veld in te vullen. Wij spelen daarmee in op de trend van het groeiende aantal ZZP’ers.

Haselhoff Personal Coaching

Zowel in de gesprekken met onze opdrachtgevers als gedurende de diepte-interviews met onze kandidaten blijkt keer-op-keer de nauwe verwantschap met ‘coaching’. Juist omdat wij mensen ontmoeten op een kruispunt van hun carrières, worden wij voortdurend geconfronteerd met carrière vragen en het zoeken van organisaties en individuen naar de voor hen juiste antwoorden.

Haselhoff biedt verschillende vormen van team- en personal coaching voor ICT executives, (senior) managers en specialisten. Een belangrijke bijdrage aan het behouden van goed gekwalificeerd personeel wordt geleverd door ‘Coaching for Performance’ aan het eigen ICT management. Zij vormen vaak de reden dat kennis en ervaring de eigen organisatie niet voortijdig verlaat.

Personal coaching zetten wij ook in binnen werving en selectie. Geplaatste professionals krijgen een plaatsingscoaching traject om de start in de nieuwe omgeving zo soepel mogelijk te laten verlopen.

ICT’ers met een handicap

Haselhoff heeft een MVO-programma gericht op de inzet van ICT’ers met een handicap. Gemotiveerde ICT’ers met toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.


Kortom Haselhoff moet je kennen!


Lees ook het interview met managing partner Gerrit Jan Hondelink.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-19T10:51:00.000Z Birgit Bunt