Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Conclusion en Parnassia Groep

Logo Conclusion

Conclusion en Parnassia Groep zijn samen als partner genomineerd voor de Computable Awards.


Over Conclusion

Conclusion is de veelzijdige zakelijke dienstverlener die met vernieuwende oplossingen komt voor de IT- en organisatievraagstukken van vandaag én die van morgen.

Conclusion is de veelzijdige zakelijke dienstverlener die het anders doet. We zijn creatief en positief, waardoor we antwoorden vinden op de IT- en organisatievraagstukken van vandaag én die van morgen. Conclusion is een onderneming met circa 2000 medewerkers verspreidt over verschillende locaties in Nederland. We bieden oplossingen in consultancy, projecten, managed services, co-creatie en business process outsourcing. Centraal staat dat we klanten vooruit helpen, door kennis te delen en talenten te bundelen. Ons vakmanschap zorgt voor beweging en nieuwe energie. Zo transformeren we organisaties.

Conclusion. Business Done Differently.

Tweet this  Share on LinkedIn

Over Parnassia

Parnassia Groep is specialist in geestelijke gezondheid.

Psychische klachten, een psychische stoornis of ziekte: ze kunnen iedereen treffen en ernstig lijden veroorzaken

Gelukkig kan er veel gedaan worden om psychische problemen te voorkomen. En om ze te overwinnen als ze ontstaan. Veel mensen worden weer helemaal beter. Anderen houden een (soms ernstige) psychische beperking of kwetsbaarheid. Je geestelijke gezondheid herwinnen betekent voor ieder mens: herstel van wat was aangetast. Je verbinding met familie en naasten. Onafhankelijkheid en gevoel van eigenwaarde. Je vermogen om te werken en deel te nemen aan de samenleving. Zin en betekenis.

Kortom: je kwaliteit van leven.

Eigen kracht en mogelijkheden

Een belangrijke sleutel tot herstel is: je eigen kracht hervinden, benutten, versterken. Steun van familie, vrienden, collega’s, je werkgever en tal van andere betrokkenen kan daarbij enorm helpen. En natuurlijk is er professionele hulp beschikbaar als die noodzakelijk is. Hulp die aansluit bij je dagelijks leven en het netwerk om je heen. Rekening houdend met ieders sociale en culturele achtergrond. Parnassia Groep kan die hulp bieden voor alle mogelijke psychische problematiek.

Tweet this  Share on LinkedIn  Share on Facebook

Lees ook het interview van Eugene Reijgersberg, concerndirecteur van Conclusion, en Fred Hoekstra, directeur ict van Parnassia Groep.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-14T14:00:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.