Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Progress

Logo Progress

Progress Software (NASDAQ:PRGS) biedt organisaties en ontwikkelaars een flexibel en productief platform om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, beschikbaar te maken en te beheren. De ontwikkelomgeving en tools ondersteunen de modelgedreven bouw van zowel on-premise, web-, cloud- als ‘native’ en hybride mobiele applicaties.

Toepassingen kunnen lokaal alsmede in een private en / of public cloud worden uitgerold. Ook zijn ze eenvoudig te koppelen aan andere (cloud) applicaties. Ontwikkelaars kunnen zo snel en uiterst intuïtief applicaties maken met een goede ‘user experience’ die compatibel zijn met hedendaagse en toekomstige apparaten en ‘wearables’.

Progress staat bij analisten en klanten vooral bekend als een van de meest productieve applicatie ontwikkelplatformen met lage kosten (total cost of ownership/TCO) voor beheer. Het platform wordt alom geroemd om haar robuustheid.

Om het applicatielandschap van klanten en partners mee te laten groeien met de laatste technische mogelijkheden investeert Progress in innovaties voor zowel bestaande administratieve systemen, de zogenaamde ‘systems of records’, alsmede voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen. Zo investeert ze o.a. op het gebied van big data, business process management (BPM), business rules management (BRMS), cloud, mobile en User Experience (UX). Mede daarom categoriseerde Gartner Progress als visionair in het laatste Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Application Platform as a Service (aPaaS).

Onze visie, missie en kernwaarden vindt u terug in dit handige online overzicht.

Bekijk hier ons bedrijfsprofiel of bezoek onze website

Lees hier ook de praktijkcase 'Haven Rotterdam zet afvalstof-inzameling in app'. 

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-22T17:10:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.