Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wie ambitie heeft, traint bij Global Knowledge!

Logo Global Knowledge

Global Knowledge is wereldwijd de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan geautoriseerde praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en management professionals.

Cursisten kunnen trainingen volgen van onder andere Amazon Web Services, Cisco, Citrix, IBM, Juniper, Microsoft, Red Hat, VMware, ITIL en PRINCE2. Daarnaast biedt Global Knowledge een scala aan best practice trainingen en vaardigheidstrainingen op het gebied van onder meer communicatie, business analytics, projectmanagement en service management. 

Flexibiliteit

Vandaag de dag is flexibiliteit gewenst bij het opdoen van kennis. Werkgevers en werknemers gaan steeds meer op zoek naar efficiënte manieren om hun kennis op peil te houden. Het liefst zonder de reistijd en met meer keuzevrijheden qua data en tijden. Global Knowledge speelt met haar nieuwe virtuele leerconcepten in op deze wens om meer flexibiliteit. Dit echter zonder de voordelen van het traditionele leren (structuur, kwaliteit, interactie) uit het oog te verliezen.

De virtuele leerconcepten van Global Knowledge bieden cursisten veel vrijheid door klassikale trainingen ook op afstand bij te laten wonen. Bij Global Knowledge heeft de cursist dus de keuze waar en op welke manier de training gevolgd gaat worden.

Vestigingen

Global Knowledge heeft in Nederland vestigingen in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle. Global Knowledge staat voor professionaliteit en flexibiliteit, met het oog gericht op de toekomst.

Cursisten over Global Knowledge:

“Een training zoals een training hoort te zijn, goede middelen met een docent die weet waar hij het over heeft en dit ook op vele manier kan overbrengen. Daarbij genoeg tijd om even een rust moment te nemen met een uitstekend verzorgde lunch.   “ – Maikel Geijlswijk, Holland Casino

“Uitstekend training over een lastig onderwerp in begrijpelijk taal gegoten door een goede cursusleider.” – Sander Snoek, Quaker Chemical BV

“Een gestroomlijnde klanten ervaring met zeer goede faciliteiten en een uitstekende instructeur.” – Eric Lange, Hewlett-Packard Nederland B.V.

“De kennis van de docent is van zeer hoog niveau. Dit vind ik erg belangrijk als ik een cursus volg.” – Ivo Hanbeukers, Rockwool B.V.

“Zeer intensieve training van hele droge stof waarbij de kwaliteit van de docent dus heel belangrijk is. Hieraan werd ruimschoots voldaan.” – Johan Bond, DS Smith Packaging

Website: http://www.globalknowledge.nl/

Lees ook het interview met Piet Hompus, regional managing director Benelux bij Global Knowledge.

Tweet this  Share on Facebook  Share on LinkedIn

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-28T12:20:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.