Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Fortinet

Fortinet is wereldwijd marktleider op het gebied van network security. Onze missie is om het meest innovatieve, best performende netwerk security platform te bieden om uw netwerk omgeving te beveiligen en te vereenvoudigen. Wij leveren netwerk security appliances voor carriers, data centers, enterprises, retail omgevingen en MSSP’s. Door continue innovatie en research hebben wij een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd waaronder een meerderheid van de Fortune Global 100. Onze marktpositie en de effectiviteit van onze producten wordt onderschreven door analysten en onafhankelijke test instellingen uit de security branche zoals NSS labs en Gartner.

Het hoofdkantoor van Fortinet staat in Sunnyvale,California. Fortinet is opgericht in 2000 door Ken Xie, de oprichter en voormalig CEO van NetScreen. Wereldwijd maken meer dan 220.000 klanten gebruik van de producten van Fortinet.

Het Fortinet platform

Het vlaggeschip van Fortinet, FortiGate, bestaat uit fysieke en virtuele appliances die een brede schakering aan netwerk functionaliteiten bieden waaronder firewall, VPN, anti-malware, intrusion prevention, application control, Web filtering, anti-spam, DLP, WAN acceleration en WLAN control. FortiGate appliances, van de FortiGate 30D en 90D voor het MKB tot en met de FortiGate 3000 en 5000 series voor grote ondernemingen, data centers, en service providers, zijn gebaseerd op een in eigen beheer ontwikkeld platform.

Lees ook het interview met channel manager Vincent Zeebregts.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-24T17:31:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.