Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over BPM Company

BPM Company

BPM Company is een ICT dienstverlener die gespecialiseerd is in het realiseren van bedrijfsapplicaties door het inzetten van BPM platformen. Met een BPM platform kunnen organisaties hun eigen bedrijfsprocessen eenvoudig end-to-end modelleren. Met deze procesmodellen kunnen applicaties vervolgens op een snelle en eenvoudige wijze worden geconfigureerd en geïntegreerd in het bestaande applicatielandschap.

Strategisch voordeel

Onze klanten halen strategisch voordeel uit het werken met BPM software. De business wordt direct betrokken bij het iteratief modelleren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Applicaties worden sneller en efficiënter ontwikkeld. Dit leidt tot lagere ontwikkel- en beheerkosten en creëert meer flexibiliteit en wendbaarheid voor de klantorganisatie. Voorbeelden van bedrijfsprocessen die wij automatiseren zijn op verschillende domeinen zoals marketing, klantenservice, verkoop en operations.

Strategisch partnerships

BPM Company is strategisch partner van twee wereldwijde marktleiders op het gebied van BPM software: Pegasystems en Bonitasoft. Bonitasoft is het grootste open-source BPM platform en heeft inmiddels meer dan 120.000 community members in 75 landen. Pegasystems wordt al 10 jaar geranked als marktleider op het gebied van BPM software en Case Management door Gartner en Forrester.

BPM Company

BPM Company is opgericht in Nederland in 2011. Sinds onze oprichting zijn we hard gegroeid. We dingen mee naar de FD Gazelle Award 2015 voor de snelst groeiende onderneming en zijn met ons project bij MKB Brandstof genomineerd voor de Computable Awards in het MKB segment. We hebben een team van 25 enthousiaste, gecertificeerde en ervaren BPM consultants en developers. We werken voor diverse klanten in meerdere sectoren zoals banken, verzekeringen, telecom, utility en de dienstverlenende sector. BPM Company is actief in de Benelux met vestigingen in Nederland en België en heeft recentelijk een near-shore afdeling opgezet in Roemenië.

Bekijk ook onze website bpmcompany.eu of volg ons via Twitter of LinkedIn

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-14T17:14:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.