Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computable Awards-genomineerde aan het woord: Interconnect

Computable Awards 2016

Het is bijna zover! Op 1 november vindt de spectaculaire uitreiking van de Computable Awards 2016 plaats in het Utrechtse Beatrix Theater. In deze reeks spreken we met de genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de belangrijkste dinsdagavond van het jaar. Interconnect is vandaag aan de beurt.

Hoe kijkt uw organisatie terug op het eerste halfjaar van 2016 en wat is u in de markt het meeste opgevallen?
Door onder andere de impact van Internet of Things ontstaat er steeds meer data. Waar cloud computing eerst een hype was, is het nu een common practice. Vanwege nieuwsberichten zijn mensen zich echter steeds meer bewust van de gevaren: “Waar staat mijn data?” en “Wat gebeurt er met die data?” Veiligheid is het topic van het jaar. Interconnect biedt met de volgende oplossing het antwoord op vragen van afnemers en partners: security. We zoeken de dialoog op en delen kennis met elkaar door bijvoorbeeld informatiesessies en rondetafeldiscussies te organiseren. Door middel van kennissessies in de datacenters van Interconnect wordt iedere aanwezige op de hoogte gesteld van de nieuwste veiligheidsmaatregelen.

Wat heeft uw organisatie dit jaar allemaal gedaan en hoe hebben jullie dit ervaren?
Als antwoord op het veiligheidsvraagstuk ontwikkelden wij een uitgebreid security portfolio. Onderdelen hiervan zijn onder andere managed firewall, VEEAM back-up en Anti-DDoS. Dit maakt ons uitgebreide serviceportfolio compleet.

Hoe kijkt uw organisatie naar de ontwikkelingen in de markt op zich?
Klanten hebben echt behoefte aan een aanspreekpunt, een end-to-end SLA. Interconnect biedt een complete integrale service. Alleen een infrastructuur-leverancier die zowel de cloud als de verbindingen in eigen beheer heeft, kan de optimale performance bieden en garanderen. 

Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich richting de toekomst en welke concrete stappen gaan jullie hiervoor op korte termijn nemen?
In de markt zien we steeds meer consolidatie. Echter, persoonlijk contact blijft zeer gewaardeerd. Wat dat betreft heeft Interconnect een unieke positie in de markt. We zijn een professionele partij met een uitgebreid portfolio, maar altijd dichtbij. Bij ons heb je altijd een single point of contact. Uit een onderzoek blijkt dat onze klanten van groot tot klein dit ook enorm waarderen.

Wat was het absolute hoogtepunt van het afgelopen half jaar?
Uiteraard de nominatie voor de Computable Awards als beste IT-infrastructuurleverancier!

Wat was een belangrijke les voor jullie het afgelopen half jaar?
Omdat de ontwikkelingen in de markt sneller dan ooit zijn, is voor productontwikkeling time-to-market erg belangrijk. Daarom heeft Interconnect fors geïnvesteerd in systemen en mensen, voor een continue ontwikkeling van het diensten- en serviceportfolio.

Wat betekent een nominatie voor de Computable Awards 2016 voor uw organisatie?
Interconnect heeft gekozen om een strategische vooruitstrevende koers te varen, vooruitstrevend en betrokken tegelijk. Deze nominatie bevestigt dat deze keuze de juiste was. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op.

Computable Awards 2016

Interconnect is genomineerd voor de Computable Awards 2016 in de categorie 'ICT-infrastructuurleverancier van het jaar'. Op 1 november 2016 maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-28T14:50:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.