Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computable Awards-genomineerde aan het woord: SecureLink

Computable Awards 2017 zegel

Het is bijna zover! Op 31 oktober vindt de spectaculaire uitreiking van de Computable Awards 2017 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. In deze reeks spreken we met de genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de belangrijkste dinsdagavond van het jaar. SecureLink blikt in dit artikel terug en kijkt vooruit.

Hoe kijkt uw organisatie terug op het eerste half jaar van 2017 en wat is u in de markt het meeste opgevallen?

Inmiddels is het wel bekend dat iedere organisatie getroffen kan worden door (doelgerichte) cyberattacks en welke maatregelen hiertegen getroffen dienen te worden. Toch is het informatiebeveiligingsniveau bij veel organisaties over de breedte onvoldoende. Wij komen regelamtig niet gepatchte of niet bijgewerkte systemen tegen, die vaak misbruikt worden bij aanvallen. Dat blijkt ook wel uit diverse (succesvolle) ransomware uitbraken eerder dit jaar. 

Hoe kijkt uw organisatie naar de ontwikkelingen in de markt en wat was een belangrijke les voor jullie het afgelopen (half) jaar?
De algemene ontwikkeling die wij zien in onze markt is dat de complexiteit van bedreigingen toeneemt. Vaak zijn deze zelfs té complex. Dat, in combinatie met een schaarste aan kennis, zorgt ervoor dat veel organisaties op zoek zijn naar een full-service prevent, detect en respond oplossing. Of om het anders te bewoorden: een oplossing die naast technology verder reikt naar people en processes. Security moet een integraal onderdeel worden van elke organisatie. Naast kwaadaardige software, gaat het namelijk ook door menselijke fouten nog vaak mis bij organisaties. Met onze managed services en highly skilled Security Analisten proberen wij onze klanten te helpen om step-by-step een lange termijn strategie te ontwikkelen op het gebied van cybersecurity. Zodat in de toekomst iedereen bestand is tegen de nieuwste bedreigingen. We safely enable your business! 

 

Wat was het absolute hoogtepunt van het afgelopen (half) jaar?

PwC heeft SecureLink benoemd tot een opkomende Europese marktleider in het aanbieden van managed security services. Deze mijlpaal, in combinatie met de daarop volgende erkenning van Gartner in de Market Guide for Managed Detection and Response Services, is voor ons het absolute hoogtepunt van 2017.

Quote Marco Barkmeijer, CEO SecureLink - “Wij zijn natuurlijk erg trots dat Gartner ons potentieel herkent. De bevindingen van dit nieuwe rapport is een bevestiging van wat wij hebben gezien in ons dagelijks werk met onze klanten. Zij hebben een partner nodig die de middelen en de knowhow heeft. Niet alleen om hen te beschermen, maar ook om te handelen en gepast te reageren wanneer er iets gebeurt.”

Is er een specifieke bedrijfsfocus voor 2018?

SecureLink wil ook in 2018 complexe infrastructuren schaalbaarder en transparanter maken. Wij maken het complexe eenvoudig door onze klanten met onze managed security services 7/24 te bedienen. 

Wat betekent een nominatie voor de Computable Awards 2017 voor uw organisatie?

Onze nominatie als ‘Securityleverancier van het jaar’ zien wij als bevestiging dat wij op de goede weg zitten. Dat SecureLink, naast de recente benoemingen door PwC en Gartner, ook door Computable gezien wordt als een belangrijke security speler, laat ons zien dat wij op koers zitten. De nominatie van Computable geeft ons nóg meer energie om de meest complexe uitdagingen op het gebied van cybersecurity aan te gaan. 

Welke uitdagingen staan bij jullie voor de deur voor 2018?

De continue strijd om cybersecurity talent en geskillde mensen heeft een serieuze impact op onze organisatie én andere organisaties. 

Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich richting de toekomst en welke concrete stappen gaan jullie hiervoor op korte termijn nemen?

Wij zijn in een korte periode uitgegroeid tot internationale security integrator, waarbij de focus de komende tijd ligt op het verder doorontwikkelen van onze in-house prevent, detect en respond services. 

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-26T13:53:00.000Z Annemiek Sprado