Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computable Awards-genomineerde aan het woord: Cohesion

Computable Awards 2017 zegel

Het is bijna zover! Op 31 oktober vindt de spectaculaire uitreiking van de Computable Awards 2017 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. In deze reeks spreken we met de genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de belangrijkste dinsdagavond van het jaar. Cohesion blikt in dit artikel terug en kijkt vooruit.

Hoe kijkt uw organisatie terug op het eerste half jaar van 2017 en wat is u in de markt het meeste opgevallen?

Het is een enerverend eerste half jaar geweest met een mooie kanteling van onze organisatie naar een echt kennishuis in woord en daad. Dit is ontstaan door het openen van ons Experience Lab voor medewerkers en klanten. Het blijkt een echte groei USP te zijn.

In de markt zie je op ons gebied van automation steeds meer beheerders functies verdwijnen en de vraag naar engineers en developers sterk toenemen. Meer dan het aanbod.

Wat heeft uw organisatie dit jaar allemaal gedaan en hoe hebben jullie dit ervaren?

Het opzetten van het Experience Lab is wel het hoofd project geweest naast onze dagelijkse core business, de juiste expertise op de juiste plaats. Dit nieuwe initiatief heeft een enorme spin-off naar zowel recruitment als acquisitie gehad en werkt nog steeds erg door. Al onze mensen zijn onderverdeeld in verschillende Scrum teams die om de week een avond ontwikkelen, experimenteren en leren in ons Lab. Dit brengt steeds meer een “alles is mogelijk” attitude bij onze mensen, die dat weer meenemen naar onze opdrachtgevers. Onze ervaring hierin overtreft onze stoutste verwachtingen en we staan nog maar aan het begin.

Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich richting de toekomst en welke concrete stappen gaan jullie hiervoor op korte termijn nemen.

Het Experience lab is ons antwoord op de toekomst, continuous learning parallel met marktontwikkelingen op zowel technisch als methodisch niveau. Dit project is eigenlijk al geïntegreerd als proces en zal aankomende jaren alleen maar in professionaliteit en omvang toenemen. De toegevoegde waarde voor medewerkers en klanten is bewezen.

Maar ook onze eigen interne processen worden niet vergeten. Zo zijn wij geheel paperless in Utrecht (er staat zelfs geen printer) en zal ook Rotterdam voor het einde van het jaar volledig paperless zijn.

Wat was het absolute hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Dit is wel de opening van ons Experience Lab in het mega gave pand van Creative Valley op Papendorp/Utrecht. Veel belangstelling en de echte start van onze turnaround.

Wat was een belangrijke les voor jullie het afgelopen jaar?

Dat we met de kennis en kunde van onze professionals best wat trotser mogen zijn. En dat doorzoeken naar een verbindende factor binnen de detachering echt de moeite waard is.

Welke uitdagingen staan bij jullie voor de deur voor 2018?

De kwaliteit en onze cultuur bewaken en blijven uitbouwen. Afronden van het automatiseren van onze interne processen.  Ons 2e Lab in Rotterdam (geopend in oktober)  verder vormgeven en misschien stiekem al dromen van een 3e lab in 2018.

Wat betekent de Computable Award nominatie 2017 voor uw organisatie?

Erkenning en herkenning dat de veranderingen die wij met alle Cohesianen hebben ingezet de juiste weg is voor Consultancy. Trots op onze Cohesianen.  

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-26T15:45:00.000Z Annemiek Sprado