Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computable Awards-genomineerde aan het woord: QNH Consulting

Computable Awards 2017 zegel

Het is bijna zover! Op 31 oktober vindt de spectaculaire uitreiking van de Computable Awards 2017 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. In deze reeks spreken we met de genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de belangrijkste dinsdagavond van het jaar. QNH Consulting blikt in dit artikel terug en kijkt vooruit.

Eerste halfjaar 2017

Technische ontwikkelingen drijven business innovaties, veel bedrijven experimenteren bijvoorbeeld met blockchain om de dienstverlening aan te passen en te stroomlijnen. Anderen zijn druk bezig met digitaliseren en het inrichten van processen volgens de nieuwe GDPR-wetgeving. IT is voor ons dé ‘industrie’ waar het in gebeurt. Het maakt ons trots dat we onszelf binnen deze industrie met alle ontwikkelingen en innovaties meer dan goed staande houden en dat we middels IT bij kunnen dragen aan de groei van bedrijven. IT is het steeds sterker kloppende hart van iedere organisatie en de ‘brandstof’ voor business innovaties.  

Ook bij QNH hebben we volop ingezet op innovatie, om zo een voorloper in de markt te blijven en onze klanten te helpen met onze kennis. Daarnaast hebben we ook goed geluisterd naar onze medewerkers om zo beter aan te sluiten op hun wensen en behoeften en een lange termijn relatie op te bouwen.

Tot slot hebben we ons collaboration (digitaal samenwerken) aanbod uitgebreid door de overname van het Microsoft team van PerfectView. Na jaren met partner PerfectView samengewerkt te hebben, kunnen we nu klanten bedienen met het gehele Microsoft portfolio. Daarnaast ontwikkelen we producten en diensten gebaseerd op Microsoft Office 365 en Dynamics 365 en bieden we onze klanten nu nog meer expertise op dit gebied.

De markt en QNH

De ontwikkelingen in de markt zijn reden voor ‘een feestje’. Nieuwe technologische ontwikkelingen en toepassingen volgen elkaar in rap tempo op. Bedrijven moeten continu innoveren en als QNH juichen we dit alleen maar toe. Onze kracht ligt in het spotten van nieuwe technologieën en innovaties en deze beschikbaar maken voor onze klanten. Of dit nou is in de vorm van events & seminars waar we onze kennis delen of het bieden van nieuwe oplossingen zoals bijvoorbeeld de GDPR-scan die klanten helpt de stappen richting compliancy te bepalen.

Onze stip op de horizon is vooral autonome groei en meer vestigingen in Nederland. We sluiten overnames op specifieke domeinen (zoals afgelopen jaar de overname van PerfectView) of in specifieke regio’s niet uit. Daarnaast blijven we volop samenwerken met onze partners en breiden we onze bestaande partner database uit om onze klanten optimaal te bedienen en de best passende oplossing aan te kunnen bieden. 

Hoogtepunten en focus

Ons absolute hoogtepunt is de performance van het afgelopen halfjaar. 2016 was een topjaar, maar 2017 lijkt dit te gaan overtreffen. Daarbij krijgen we veel positieve reacties van klanten en medewerkers op onze strategie en de relaties die we onderhouden.

Door te werken met hechte en kleine teams blijven onze medewerkers nauw met elkaar verbonden en wordt veel kennis gedeeld. Een bijkomend voordeel is dat kleine teams flexibel zijn en in staat zijn om snel te schakelen. De ideale mix voor de toekomstige en huidige, grote en complexe projecten. Daarnaast willen we onze medewerkers uitdagen door ze te stimuleren om te blijven innoveren, ideeën uit te werken en zich te verdiepen in technologieën om ze zo ook te blijven boeien.

De toekomst boeit

IT’ers en data analisten zijn razend populair en worden continu benaderd, dat is en blijft ook onze uitdaging. In 2018 blijven we ons daarom focussen op het verbinden en boeien van onze medewerkers. Daarnaast willen we ook in 2018 autonome groei realiseren en het aantal vestigingen uitbreiden, door bijvoorbeeld een locatie te openen in Zuid-West Nederland. 

Koersvast

De hoge kwaliteitsstandaarden die we al hebben, blijven we ook in 2018 hanteren door ons hierop te blijven focussen. Tot slot willen we onze dienstverlening verder aanscherpen door bij te sturen op onze business thema’s, om zo te blijven aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten en medewerkers. En daarmee de door ons gewenste groei te realiseren.

De nominatie voor de Computable Awards 2017 is de kroon op ons werk. De nominatie is een mooie erkenning dat we op de juiste weg zijn en dat hard werken loont. De nominatie samen met de resultaten en de tevredenheid onder klanten en medewerkers maken ons enorm trots en motiveren ons om de koers die we varen ook in 2018 voort te zetten.

Dit artikel delen:


Partners 

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-27T14:29:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.