Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computable Awards-genomineerde aan het woord: Unisys

Davy van Iersel

Davy van Iersel

Het is bijna zover! Op 29 oktober vindt de spectaculaire uitreiking van de Computable Awards 2019 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. In deze reeks spreken we met de genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de belangrijkste dinsdagavond van het jaar. Davy van Iersel, service delivery leader voor de publieke sector binnen Unisys EMEA en general manager van Unisys Nederland, blikt in dit artikel terug en kijkt vooruit.

Hoe kijkt uw organisatie terug op de afgelopen maanden en wat is u in de markt het meeste opgevallen?
Security staat altijd hoog op de agenda, maar al onze klanten zoeken naar paden voor digitale transformatie en willen hun activiteiten veilig verplaatsen naar clouddiensten zoals Microsoft Azure. Dat is waar CloudForte voor Azure van pas komt. Het is een uitgebreid aanbod van beheerde diensten die organisaties helpt hun migraties te versnellen door hun openbare Microsoft Azure-cloudomgevingen te verplaatsen, beheren en besturen.

Wat heeft uw organisatie dit jaar allemaal gedaan en hoe hebben jullie dit ervaren?
Onze resultaten over het tweede kwartaal laten zien dat we nog meer hebben ingespeeld op het go-to-market momentum dat onze groei in 2018 heeft gestimuleerd met een sterke start van het jaar. Ik ben zeer verheugd dat onze prestaties in het tweede kwartaal - een van de beste die Unisys de afgelopen jaren heeft gekend - een verdere versnelling van ons momentum lieten zien. We hebben dit bereikt met een mix van hernieuwde activiteiten voor loyale klanten, betrokken medewerkers en transformatieve oplossingen.

Hoe kijkt uw organisatie naar de ontwikkelingen in de markt op zich?
We zien mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen bij veel van de uitdagingen die betrekking hebben op de Brexit, de GDPR, iot, cyberdreigingen en digitale transformatie. Het is duidelijk dat data hier de rode draad vormt en dan met name hoe je de data gebruikt, beheert, opslaat en beschermt. Hier komt onze focus op het inbouwen van beveiliging in alles wat we doen vandaan.

Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich richting de toekomst en welke concrete stappen gaan jullie hiervoor op korte termijn nemen?
Onze mantra is het inbouwen van beveiliging in alles wat we doen om aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen. Maar je hebt mensen nodig om dat te doen. Dus richten we ons op de ondersteuning van onze mensen, maar ook op interne, academische programma’s, nieuwe, interne leermiddelen en de nieuwste hr-technologie om ontwikkeling en prestaties in kaart te brengen. We moedigen nieuwsgierigheid aan en bouwen aan een leercultuur die ons succes zal stimuleren.

Wat was het absolute hoogtepunt van het afgelopen (half) jaar?
De groei van onze Net Promoter Scores (NPS) tot 47 (boven het sectorgemiddelde) en onze financiële prestaties van het vorige kwartaal zijn duidelijke indicatoren dat we een opwaarts traject volgen.

Wat was een belangrijke les voor jullie het afgelopen (half) jaar?
Dit draait om mensen: het ondersteunen van medewerkers om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Welke uitdagingen staan bij jullie voor de deur voor 2020?
We moeten blijven evolueren om aan de eisen van onze klanten en de markt te voldoen en om ons portfolio te ontwikkelen, inclusief geavanceerde premium beveiligingsoplossingen, zoals Stealth, de volgende generatie CloudForte en InteliServe, focussen op onze belangrijkste branche-oplossingen, zoals Elevate en LineSight, en zoeken naar mogelijkheden voor ClearPath Forward en opkomende technologieën.

Is er een specifieke bedrijfsfocus voor 2020?
Doorgaan met het bouwen van krachtige, beveiligingsgerichte oplossingen voor de meest veeleisende bedrijven en overheden ter wereld. Vanuit teamperspectief wil Unisys bovendien diversiteit omarmen, omdat we geloven dat bedrijven met meer diverse teams succesvoller zijn in hun specifieke sector.

Wat betekent een nominatie voor de Computable Awards 2019 voor uw organisatie?
Het winnen van deze prijs zou een geweldige erkenning zijn voor het Cloud en Infrastructure Services-team, dat ongelooflijk hard heeft gewerkt om CloudForte op de markt te brengen, maar ook voor de klanten die het implementeren om hun digitale transformatie en hun cloudmigratie te ondersteunen. Maar om te winnen moet je eerst worden genomineerd en dat heeft ons al heel positief gestemd, want het is een beloning voor ons momentum.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-05T15:45:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.