Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computable Awards-genomineerde aan het woord: Uniserver

Emile Schouwstra

Emile Schouwstra

Het is bijna zover! Op 29 oktober vindt de spectaculaire uitreiking van de Computable Awards 2019 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. In deze reeks spreken we met de genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de belangrijkste dinsdagavond van het jaar. Emile Schouwstra, commercieel directeur bij Uniserver, blikt in dit artikel terug en kijkt vooruit.

Hoe kijkt uw organisatie terug op de afgelopen maanden en wat is u in de markt het meeste opgevallen?
Wij kijken heel positief terug op afgelopen maanden omdat we veel mooie onboardingstrajecten hebben gestart. Wat ons opvalt in de markt is de verschuiving van onze partners die eerst vooral bezig waren met de implementatie zien we nu dat partners als service integrators aan de slag zijn gegaan. Wij als hostingprovider dienen het gat te dichten welke ontstaat en schuiven dan niet in concurrentiegebied maar juist naar de behoefte van onze partners.

Wat heeft uw organisatie dit jaar allemaal gedaan en hoe hebben jullie dit ervaren?
Wij als organisatie zijn het afgelopen jaar enorm gegroeid om bijna elk vlak. Onze omzet is gegroeid met 20 procent, personeel tot tachtig voltijdsbanen, op innovatievlak zijn behoorlijke stappen genaakt en wij hebben weer nieuwe partners aan ons gebonden en daarmee nieuwe klanten.

Hoe kijkt uw organisatie naar de ontwikkelingen in de markt op zich?
Wij zien dat er veel marketinggeweld over public cloud is en daardoor worden gebruikers getriggerd. Wij willen samen met onze partners de gebruiker bedienen zoals deze het wil, maar wel met een advies uit eerdere ervaringen.

Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich richting de toekomst en welke concrete stappen gaan jullie hiervoor op korte termijn nemen?
Uniserver kijkt goed naar de uitdagingen van onze partners en ontwikkelt hier verder op. Een concrete stap die wij hebben genomen is het nieuwe product Virtual Datacenter te lanceren. Dit is gebouwd op VMware-technologie met een Uniserver-jasje eromheen in de vorm van een gebruiksvriendelijke portal.

Wat was het absolute hoogtepunt van het afgelopen (half) jaar?
Het lanceren van Virtual Datacenter op 1 oktober. Dit is een schaalbare virtuele omgeving welke vanuit Nederlandse datacenters word geleverd.

Wat was een belangrijke les voor jullie het afgelopen (half) jaar?
Niet ervan uitgaan wat er word geroepen door enkele collega’s en partners. Stel echt de controlevraag om het daadwerkelijke pijnpunt boven water te krijgen.

Welke uitdagingen staan bij jullie voor de deur voor 2020?
Blijven door ontwikkelen en duidelijke communicatie verzorgen voor de beste gebruikerservaring. In ons geval zijn dit de partners.

Is er een specifieke bedrijfsfocus voor 2020?
Blijven groeien op alle vlakken en de grootste Nederlandse clouddistributeur worden.

Wat betekent een nominatie voor de Computable Awards 2019 voor uw organisatie?
Wij zien deze nominatie als een mooie erkenning voor de groei van Uniserver en de inzet van alle collega’s en partners.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-10T08:45:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.