Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

@The Academy 25 jaar toonaangevend ICT opleider

@The Academy

Jaarlijks leidt ICT-opleider @The Academy duizenden deelnemers op en neemt zo’n 15.000 examens af. Dit jaar krijgt het bedrijf de zesde plek bij het Computable-onderzoek. “Een enorme stijging”, stelt Leo Cuijpers, directeur marketing en sales bij het instituut.

Die zesde plek is de overall score. Op sommige onderdelen scoort het bedrijf veel beter, zoals bij ‘datacenters & hosting’ en ‘softwarebeheer’ (beide een 2e plek). “Wij blijven innoveren en onze trainingen verbeteren, passend bij de vraag van onze klanten. Dat is iets waar we al jaren aan werken.”, zegt Cuijpers.

Managing director en oprichter Evert van Engelen voegt eraan toe dat het belangrijk is dat @The Academy een stabiele organisatie is en daarom wordt er al heel lange tijd gewerkt met een vaste docentenkring van vijftien gespecialiseerde en gecertificeerde trainers. Het instituut levert gecertificeerde ICT professionals af voor Microsoft, Cisco, Citrix, Vmware en Java. Het merendeel hiervan is voor Microsoft. @The Academy is al sinds 1999 officieel geautoriseerd Learning Partner van dit softwarehuis.

Blended leren

"De een wil alleen digitaal, de ander vooral klassikaal"

Een medewerker voor vijf dagen missen om een training te volgen, dat is niet meer van deze tijd, vertelt Cuijpers. “Wij bieden blended-oplossingen die passen binnen Leven Lang Ontwikkelen waarin klassikaal (of virtueel) trainen gecombineerd wordt met zelfstudie verspreid over meerdere weken. We zien dat er veel animo is via de STAP-subsidie om trainingen te volgen. Wij helpen bij om- en bijscholingen. Wij verzorgen in overleg incompany trainingen; kortom we zorgen voor een omgeving die het beste past bij het profiel van een student. Iedereen leert immers anders.”

“De een wil alleen digitaal, de ander vooral klassikaal. Vaak is het een mengeling. Wij bieden het allemaal”, aldus Van Engelen.

De ICT-wereld is voortdurend in beweging, zo ook @The Academy. “Er zijn continue nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het vlak van security, cloud en testing. Wij zorgen voor het juiste aanbod”, gaat Cuijpers verder.

@The Academy leidt ICT-professionals op van allerlei pluimage. Zoals infrastructurele professionals, architecten en ontwikkelaars in diverse programmeertalen.

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-21T12:07:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.