Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over IFS

Silver Partner

 IFS

IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen, in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. Wij bieden applicaties die bedrijven in staat stellen om snel te reageren op veranderingen in de markt en middelen op een meer flexibele manier in te zetten om betere bedrijfsprestaties en concurrentievoordelen te realiseren. De producten van IFS staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, modulaire design en is flexibel genoeg om klanten te ondersteunen bij het stroomlijnen van bestaande bedrijfsprocessen.

IFS is opgericht in 1983 en heeft meer dan 3.300 medewerkers. IFS ondersteunt meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners. Productontwikkeling en support wordt hoofdzakelijk uitgevoerd door de R&D afdelingen in Zweden en Sri Lanka en met onze consultancy-activiteiten zijn sterk vertegenwoordigd in zes operationele gebieden: Noord-Europa, West-Europa, Midden-Europa, Oost-Europa, Amerika, Afrika, Azië en de Stille Oceaan.

Met IFS Applications en een krachtige service management en mobiele functionaliteit, is IFS pionier op het vlak van, op componenten gebaseerde, service management en ERP-software. IFS Enterprise Service Management is ondertussen leider op het gebied van field service management, mobile workforce management, reverse logistics en meer. Onze bedrijfsfilosofie en de architectuur van IFS Applicatiopns biedt mogelijkheden en oplossingen die eenvoudig te implementeren, uit te voeren en te upgraden zijn. IFS Applications business software biedt extra ERP-functionaliteiten, waaronder CRM, SCM, PLM, EOI, enterprise asset management en MRO.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-10T13:47:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.