Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Financiële oplossingen, verzorgd door Ingram Micro

In deze tijd waarin de manier waarop we werken en studeren snel verandert, hebben organisaties meer dan ooit betrouwbare technologie nodig om te blijven functioneren met zo weinig mogelijk onderbreking. Tegelijkertijd hebben organisaties financieringsopties nodig die passen bij de manier waarop ze technologie willen inzetten. Het kunnen aanbieden van financieringsopties is essentieel. Ingram Micro Financial Solutions kan u daarbij helpen.

Ingram Micro Financial Solutions

Ingram Micro’s uitgebreide Financial Solutions programma met flexibele betalingsopties helpt partners complexe, meerjarige technologieprojecten te realiseren waarvoor aanzienlijke investeringen en een langere terugverdientijd nodig zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hardware en software om op afstand te werken en te leren, zoals laptops, headsets en apps, maar ook security en andere technologische randvoorwaarden om een complete en veilige omgeving te creëren. Het Financial Solutions programma biedt een scala aan mogelijkheden en wordt aangeboden naast het kortetermijnkrediet dat Ingram Micro aan partners biedt. Nu bedrijven de digitale transformatie volop omarmen, evolueert het IT-landschap snel, wat organisaties ertoe aanzet aanzienlijke en voortdurende investeringen in technologie te doen. Ingram Micro Financial Solutions zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de behoeften van partners en hun klanten, waardoor zij het aandeel van hun eigen vermogen in de investering kunnen optimaliseren, cashflowvoordeel kunnen behalen en hardware, software en services kunnen afnemen in een as-a-service model. Ons doel: u helpen succesvol te zijn, door het bieden van expertise en de nodige fi­nanciële ruimte.

Het belang van goede financiering

"Ons doel: u helpen succesvol te zijn"

De voortdurende veranderingen in het IT-landschap zijn van invloed op de groei, winstgevendheid en duurzaamheid van uw bedrijf. Digitale transformatie mag dan veel mogelijkheden bieden, er ontstaan ook risico's voor bedrijven die achterblijven terwijl het IT-landschap voor onze ogen transformeert en digitaliseert. Denk bijvoorbeeld aan het consumptiemodel van consumenten dat verandert door de introductie van as-a-service- en beheerde servicemodellen. Met dit in gedachten slaat in de meeste bedrijven de leiding aan het discussiëren en moeten CEO, CTO, CFO en COO beslissen welke veranderingen belangrijk zijn voor groei, winstgevendheid en duurzaamheid, hoe de wijzigingen moeten worden geïmplementeerd, de tijdlijn daarvan, de totale levenscyclus van producten en, het belangrijkst, of ze zich dit kunnen veroorloven. Technologie is essentieel, maar een gezonde boekhouding van bedrijven is minstens zo belangrijk.

Klanten verwachten daarom van hun partners niet alleen advies over wat ze moeten kopen, ze vragen ook om advies hoe ze dat het beste kunnen kopen. En dat is precies waar Ingram Micro Financial Solutions kan helpen. Door het ontsluiten van kennis en wereldwijde partnerships met financiers krijgen partners van Ingram Micro toegang tot scherpe tarieven en op maat gemaakte financieringen. Daarmee kunnen zij hun klanten in staat stellen te innoveren en tegelijkertijd financiële doelstellingen te beschermen.

Ingram Micro heeft geïnvesteerd in een team van mensen om partners te helpen groeien met alternatieve marktmodellen, waarbij aan de behoefte van variabilisering van klanten tegemoet wordt gekomen. Hiermee helpen we partners om hun klanten as-a-service te bedienen, waarbij de klant betaalt voor gebruik en niet voor eigendom. Deze oplossingen variëren per zakelijke behoefte en omvatten financiering, zoals financiële lease of huur, sale en leasebacks, financiering van complete Managed Services (voor in aanmerking komende partners) en private label-programma’s.

"Een groeiende behoefte"

Ingram Micro heeft geïnvesteerd in een team van mensen om partners te helpen groeien met alternatieve marktmodellen, waarbij aan de behoefte van variabilisering van klanten tegemoet wordt gekomen. Hiermee helpen we partners om hun klanten as-a-service te bedienen, waarbij de klant betaalt voor gebruik en niet voor eigendom. Deze oplossingen variëren per zakelijke behoefte en omvatten financiering, zoals financiële lease of huur, sale en leasebacks, financiering van complete Managed Services (voor in aanmerking komende partners) en private label-programma’s.

Wat levert het u op?

Vaste budgetten of een cashflow die onder druk staat kunnen digitale innovatie remmen. Het portfolio van krediet- en financieringsopties van Ingram Micro biedt partners nieuwe markten en nieuwe mogelijkheden om te verkopen, zoals het bieden van oplossingen in een consumptiemodel of simpelweg het spreiden van de betalingen over een langere periode. 

  • Het minimaliseert de prijsbezwaren van de klant: u kunt oplossingen as-a-service aanbieden in een gunstige betalingsstroom, zoals een prijs per maand of werkplek.
  • Uw klant krijgt de mogelijkheid om te innoveren zonder direct kapitaalbeslag en de betalingen af te stemmen op de gewenste looptijd.
  • Snelle betaling: partners worden binnen enkele dagen na sluiten van de verkoop betaald, u hoeft niet meer 30 dagen of langer te wachten voordat de klant uw factuur betaalt.
  • Het motiveert vervolgopdrachten: het is veel waarschijnlijker dat uw klanten bij u terugkomen voor een vervolg op de totaaloplossing aan het eind van hun financieringsperiode.
  • Het versterkt uw relatie met uw klant.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze financiële oplossingen contact met ons op via financialsolutions-nl@ingrammicro.com of ga naar https://nl.ingrammicro.eu/flexible-services/home.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-13T13:04:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.