Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infor verbreedt jouw kennis

Infor

Kees van den Houten, managing director Benelux bij Infor

Bedrijfsprocessen afhandelen in de cloud? Dat is mogelijk met Infor Cloudsuites. Dat betekent wel dat je niet alleen verstand moet hebben van software, maar ook van de werkwijzen in een bepaalde bedrijfstak. “Om meerwaarde aan je klant te kunnen leveren, moet je weten wat er in de industrie speelt, kennis hebben van de klant en de business van de klant. Daar moeten onze medewerkers dan ook door worden gedreven”, benadrukt Kees van den Houten, managing director Benelux bij Infor.

Infor bouwt complete industriepakketten in de cloud en implementeert op efficiënte wijze technologie waarbij de gebruikerservaring voorop staat, met inzet van datawetenschap en eenvoudig te integreren in bestaande systemen. De nadruk ligt op de industrietakken ‘distributie’, ‘maakindustrie’, ‘voeding & drank’, en ‘gezondheidszorg’. Zo implementeert Amsterdam UMC Infor Cloudsuite Healthcare voor financiële administratie, inkoop en logistiek.

Van den Houten stelt dat de onderneming er alles aan doet om medewerkers zich thuis te laten voelen. “Wij trainen en leiden jonge medewerkers op. Het is opvallend dat onze mensen altijd voor elkaar en voor de klanten klaar staan; iedereen is bereid de ander te helpen en schept daar genoegen in. Dat is niet vanzelfsprekend. Wij hebben een open, dynamische organisatie. Het is mouwen opstropen en aan de slag gaan. Daarom groeien wij ook zo hard.”

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-14T09:00:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.