Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight stelt mens voorop

Insight

Rogier Stolk, algemeen directeur Nederland bij Insight Enterprises

Insight Enterprises stelt organisaties van elke omvang in staat met technologie en services de waarde van IT te maximaliseren. Met succes weet Insight de top van het Nederlandse bedrijfsleven aan zich te binden. Die klopt niet alleen aan voor verhoging van de productiviteit, maar ook om doelmatiger om te gaan met de data waarover een organisatie beschikt.

“De combinatie van onze kennis van de bedrijfsprocessen en de technologie helpt bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen. Daarom hebben wij een verscheidenheid aan IT-professionals nodig. Van programmamanager, via technische consultants tot aan mensen die een referentiearchitectuur kunnen ontwerpen en implementeren,” zegt Rogier Stolk, algemeen directeur Nederland bij IT-dienstverlener Insight Enterprises.

Maar om de juiste mensen aan je te binden, dien je het personeel voorop te stellen. ‘People before profit’. Dat is de lijfspreuk van Stolk, “Als de medewerkers het goed naar hun zin hebben, dan volgt de rest vanzelf.”

Daarbij vindt Stolk het ook belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Insight heeft budget beschikbaar om personeel te helpen met een persoonlijk carrièreplan, om een verantwoorde thuiswerkplek in te richten en voor milieubewust transport.

Ook aan toekomstige professionals wordt gedacht. Bijvoorbeeld door nauwe samenwerking met Hogeschool Arnhem/Nijmegen. “Wij geven gastlessen op de commerciële leergang; en we proberen studenten te interesseren voor ons bedrijf. Hetzelfde willen we doen met hogeschool Saxion.”

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-14T09:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.