Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Ilionx

Silver Partner

Ilionx

ICT moet het gewoon doen, iedere dag. Werkt het niet goed? Dan kost het u tijd, geld en vooral geduld. U wilt vernieuwen en efficiënter werken met behulp van ICT-oplossingen, maar hoe krijgt u de organisatie mee? En met de toenemende digitalisering en flexwerken wilt u zeker zijn van goede security. Klinkt dit moeilijk? ilionx maakt het makkelijk.

Als partner in digital business stelt ilionx zich als doel uw organisatie succesvoller te maken met behulp van onze kennis, ervaring, diensten en oplossingen op het gebied van Internet of Things, Social, Mobile, Analytics, Cloud en Security.  Wij kunnen snel met u tot de essentie komen van wat uw organisatie nodig heeft. We vragen door, omdat we geloven in een zorgvuldig gekozen oplossing die bijdraagt aan uw lange termijn digitale strategie. Laat onze passie voor ICT en onze daadkracht voor resultaat uw vooruitgang betekenen!

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T15:09:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.