Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

over ProgramIT

Silver Partner

ProgramIT

Werkzoekenden omscholen en bijscholen tot programmeur en hen vervolgens detacheren. Dat is de kern en de passie van ProgramIT. Werkeloos thuis zitten is een onzinnige en tegelijkertijd onnodige verspilling van energie en talent, omdat er een sterk groeiende behoefte is aan goed geschoolde programmeurs.

ProgramIT speelt in op deze toenemende vraag uit de markt naar programmeurs. Daarvoor bieden wij hoog opgeleide (HBO, HBO+, universitair niveau) en zeer gemotiveerde mensen met veel werk- en levenservaring een nieuwe kans op de arbeidsmarkt.

De focus van ProgramIT ligt op programmeurs, en dan met name JAVA, C# of full stack web development (met daarin onder andere veel aandacht voor PHP), om invulling te kunnen geven aan het toenemende tekort aan gekwalificeerde programmeurs die het verschil maken. Naast deze generieke opleidingen ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgevers maatwerkopleidingen, die naadloos aansluiten op de specifieke klantvraag.

De unieke aanpak van ProgramIT is gebaseerd op drie pijlers, die er voor zorgen dat de werkzoekenden helemaal fit zijn voor een nieuwe start: zowel fysiek als mentaal en uiteraard ICT inhoudelijk.

http://www.programit.nl

https://twitter.com/programitnl

https://www.linkedin.com/company/programit?trk=biz-companies-cym

https://www.facebook.com/ProgramIT-404048093121771/


Onze aanpak

Nederland telt 700.000 werklozen. Veel van hen hebben het lastig om een plek op de arbeidsmarkt te her- of veroveren, vooral als zij ouder dan 45 jaar zijn, over een specifieke indicatie zoals WIA of WAJONG, en niet (meer) over de juiste kwalificaties en competenties beschikken. ProgramIT richt zich op de werkzoekenden met relevante en specifieke ervaring, zowel binnen als buiten de ICT, met veel talent en bergen energie, en die niets liever willen dan aan de slag gaan, en iets betekenen voor zichzelf en de maatschappij.

Oud of jong, werkloos of herintredend, waar het uiteindelijk om gaat is de ambitie. Energie, commitment, motivatie en de wil om het verschil te maken. ProgramIT richt zich op werkzoekenden die deze innerlijke drive herkennen en echt aan de slag willen in een vakgebied met veel toekomstperspectief. Want alleen zij maken het verschil, niet alleen voor zichzelf, maar juist ook voor de opdrachtgever. 

Fit dor the future

Onze kandidaten doorlopen een zeer gedegen opleidingsprogramma waarin zij klaar gestoomd worden voor deze nieuwe start. In dit programma staat development centraal, maar de meerwaarde zit net zo goed in de aandacht voor de mentale, sociale en fysieke fitheid van onze mensen. Want juist deze combinatie leidt tot evenwichtigheid, en dat is de sleutel voor een succesvolle carrière in de ICT. Kortom, ProgramIT heeft voor u de mensen klaarstaan die u niet kunt vinden. 

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T15:22:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.