Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Wiba IT

Social Media Partner

Wiba IT

Detacheren is onze passie. WIBA IT is gespecialiseerd in onafhankelijke bemiddeling van IT specialisten op basis van snelheid en kwaliteit. We begeleiden en adviseren en krijgen daarvoor de laatste tijd steeds vaker mooie nominaties en bekroningen. We werden vorig jaar door ZZP Barometer uitgeroepen tot ZZP Bemiddelaar van het Jaar en Computable nomineert ons nu als ICT Detacheerder van het jaar. Het is onze missie de beste onafhankelijke ICT detacheerder van Nederland te worden!

Onafhankelijke bemiddeling

Onafhankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We werken met veel externe ICT professionals binnen een uitgebreid eigen netwerk van specialisten. Het netwerk bestaat uit professionals van andere partners en ervaren zelfstandig professionals. We verzorgen de bemiddeling tussen professionals en onze eindklanten gedurende het gehele traject. Vanaf het vertalen van de oorspronkelijke vraag naar de juist ICT specialist tot aan het afstemmen van het voorstel op de wensen en de administratieve afhandeling

WIBA IT staat voor: Snelheid, Kwaliteit, Begeleiding en Advisering

We werken uitsluitend direct met eindklanten om onnodige schakels in de keten te ontlopen. Ons streven is binnen 24 uur de beste kandidaat aan een uitdagende opdracht te koppelen. Om de kwaliteit te waarborgen bellen we iedere klant die een opdracht heeft gestuurd om de vraag achter de vraag te begrijpen. Alle professionals en specialisten kunnen bij WIBA IT rekenen op een vaste contactpersoon, uitgebreide begeleiding en beschikbaarheid zowel tijdens als na kantooruren. We helpen hen met hun LinkedIn-profielen, CV’s en andere belangrijke zaken.

We adviseren op managementniveau en schromen niet om kritisch mee te denken met onze klanten. We begeleiden en adviseren op een snelle en efficiënte manier, maar verliezen nooit kwaliteit uit het oog. Hiermee gaan we als ICT detacheerder graag een stap verder dan wat u wellicht gewend bent.

Onze propositie is niet voor niets: “The best MATCH for IT”

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T16:20:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.