Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Econocom

Silver Partner

Econocom

Onze visie is dat de beschikbaarheid van digitale apparatuur belangrijker is, dan het bezit er van. Wij maken dit mogelijk door maatwerk financieringsoplossingen en services op het gebied van digitale transformatie te bieden aan bedrijven en instellingen in geselecteerde markten. Met gepassioneerd ondernemerschap en een heldere focus op de kernactiviteiten van onze klanten, versnellen wij de implementatie van deze digitale projecten. #DigitalForAllNow!

Econocom Nederland

Econocom Nederland is onderdeel van Econocom Group. Met meer dan 9.000 medewerkers die actief zijn in 19 landen en een jaaromzet van meer dan €2,3 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis heeft om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering.

Econocom Group (BE0974266950 - ECONB) staat sinds 1986 genoteerd op NYSE Euronext in Brussel en maakt deel uit van de Bel Mid index.

Econocom Nederland werkt volledig merk-, bank- en leveranciersonafhankelijk binnen geselecteerde marktsegmenten (overheid/gemlease, onderwijs, zorg, retail en het groot MKB). Innovatie en duurzaamheid zijn onderscheidende factoren in onze business processen en we zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. In Nederland zijn wij gevestigd in Nieuwegein en Vianen, waar ca. 60 professionals dagelijks actief zijn op het gebied van Technology Management & Financing en Infrastructure Services.

Econocom Nederland B.V.
Rond het Fort 38
3439 MK NIEUWEGEIN
Tel.: +31 30 6358333
info.nl@econocom.com

Voor meer informatie:
Econocom website
Econocom blog
Econocom op LinkedIn

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T10:59:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.