Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over CGI

Gold Partner

CGI

CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. Wij combineren innovatieve dienstverlening en oplossingen met een gedisciplineerde werkwijze.

Met een track record van 95% on-time en on-budget projecten neemt CGI een leidende positie in binnen de sector. Ons wereldwijd bereik, gecombineerd met lokale dienstverlening vanuit 400 kantoren, zorgt voor de nodige schaalgrootte alsmede de nabijheid om snel op de behoeften van klanten in te kunnen springen. Dankzij onze business consultancy, systeemintegratie en managed services behalen onze klanten een optimaal rendement op hun investeringen en profiteren zij van technologieën en bedrijfsstrategieën waarmee de beste financiële resultaten worden behaald. De gemiddelde score voor klanttevredenheid komt al jaren uit op een 9. Een duidelijk bewijs van CGI’s toewijding. Ga naar cginederland.com voor meer informatie.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-13T14:42:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.