Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Brunel

Silver Partner

Brunel

Brunel is een wereldwijd opererende zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Onze opdrachtgevers bieden wij verschillende oplossingen voor capaciteitsvraagstukken. Van het leveren van extra kennis en capaciteit tijdens bijvoorbeeld vakanties tot aan het bemensen van hele afdelingen. IT specialisten bieden wij diverse carrièremogelijkheden met volop inhoudelijke uitdaging waarbij je kunt werken met de nieuwste technieken.

IT Specialisten

Brunel heeft de juiste kennis en contacten om jou als IT-specialist aan de slag te laten gaan met de cloud, security of business intelligence. We bieden mogelijkheden voor zowel starters als ervaren professionals in de meest uiteenlopende functies: van softwareontwikkelaars tot servicedeskmedewerkers en van projectmanagers tot functioneel beheerders. Omdat ontwikkeling bij Brunel centraal staat, is er veel ruimte om certificaten te halen en je te blijven ontwikkelen. Ook organiseren wij regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten waar jij in een informele sfeer met andere IT-ers kennis en ervaring uit de praktijk kan uitwisselen.

Opdrachtgevers

Brunel biedt verschillende oplossingen voor capaciteitsvraagstukken binnen de IT. Dit kan detachering zijn, waarbij wij u goed opgeleide en ervaren specialisten bieden die direct impact hebben binnen uw organisatie. Ook kunnen wij u helpen met diverse maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld het bemensen van een hele afdeling of project. Maar ook kunnen wij u helpen met innovaties; welke zijn zinvol en leiden tot daadwerkelijke verbeteringen voor uw organisatie? Vaak gaat innovatie samen met training van uw medewerkers, hetgeen wij ook voor u kunnen verzorgen.

Kijk of meer informatie en contactmogelijkheden op www.brunel.nl

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-14T10:35:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.