Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VSPEX BLUE hypergeconvergeerd apparaat dat uw IT-infrastructuur vereenvoudigt

Advertorial: EMC brengt eenvoud met het EVO:RAIL-aangedreven horizontaal opgeschaald infrastructuurapparaat

Tijd - we lijken er nooit genoeg van te hebben. Bedrijven, klanten en consumenten beseffen dat de informatie die ze nodig hebben slechts een klik weg is, toegankelijk binnen luttele seconden. We leven in het cloud-tijdperk. Het on-demand-tijdperk. Het tijdperk van nu, wanneer u het wilt, wanneer u erom vraagt.

EMC’s recentelijk aangekondigde VSPEX BLUE hypergeconvergeerd infrastructuurapparaat levert die snelheid direct aan de gebruiker. Het bedrijf zegt dat het VSPEX BLUE-apparaat alles mogelijk maakt wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van computing, geheugen, opslag en beheer; een voor een aangedreven door VMware EVO:RAIL- en EMC-software. Met het hypergeconvergeerd VSPEX BLUE-apparaat kunnen gebruikers in slechts 15 minuten van power up naar het voorzien van virtuele machines gaan, aldus EMC.

Snelheid – Olivier Le Moal VSPEX BLUE belooft daarnaast om concepten zoals infrastructuurconsolidatie, virtuele desktops, applicaties, de hybrid cloud en remote office opnieuw te definiëren. Het is een onafhankelijk, klein hypergeconvergeerd infrastructuurapparaat dat uitrol, beveiliging en grootschalige horizontale opschaling vereenvoudigt.

“Het VSPEX BLUE-apparaat betekent een strategische toevoeging aan EMC’s huidige, zeer succesvolle portfolio op het gebied van geconvergeerde infrastructuur”, aldus Gil Shneorson, vicepresident van VSPEX bij EMC.


“EMC’s VSPEX BLUE-apparaat wordt uitsluitend door onze partners geleverd en biedt klanten IT-eenvoud en wendbaarheid, ondersteund door EMC’s bekroonde wereldwijde supportorganisatie, met ingebouwde differentiatie zoals de VSPEX BLUE Manager, Market en EMC Secure Remote Support, die de uitrol en beheer van IT significant zal vereenvoudigen”.

Gebruiksvriendelijkheid

Geconvergeerde infrastructuurhardware moet eenvoudig in het gebruik zijn, en het blijkt dat EMC’s nieuwe product perfect aan die eis voldoet. Het apparaat bevat een waarde toevoegende marktplaats, vergelijkbaar met een app-store, met een groot aantal downloadbare oplossingen zoals recovery tools of data-backuptools.

De ‘Markt’ biedt klanten toegang tot betrouwbare oplossingen en technologieën die zijn ontwikkeld door EMC en technologiepartners. Deze zijn al goedgekeurd voor het gebruik van het VSPEX BLUE-apparaat en zijn na deze goedkeuring beschikbaar gemaakt om te downloaden. In dit opzicht kan VSPEX BLUE voor gebruikers tijdbesparend zijn, omdat het de noodzaak om nieuwe hardware te plannen en te testen iedere keer dat de vraag vanuit de markt verandert, wegneemt.

Details

Het apparaat zelf komt met een 2U vier-nodesconfiguratie, waarbij iedere node werkt vanuit twee 12-core Intel Xeon E5-2620 v2-processors. Het is ook voorzien van standaard 128 GB geheugen of 192 GB bij de performance edition, 400GB SAS SSD-opslag en drie 1.2TB 10K RPM SAS-harddrives.

“Een product als EMC’s VSPEX BLUE-apparaat helpt veel van de uitdagingen aan te pakken waar Enterprise IT mee te maken heeft, door opslag met computing- en netwerkvoorzieningen samen te voegen tot één enkel hypergeconvergeerd infrastructuurapparaat”, aldus Shannon Poulin, vicepresident bij Intels datacentergroep. “Het biedt een oplossing die vertraging minimaliseert en die het ook gemakkelijker maakt om snel te installeren en prestaties te schalen om werklast op maat aan te pakken”.

Een software-defined bouwsteen

Gebruikers zouden de VSPEX BLUE kunnen zien als een integrale bouwsteen voor hun infrastructuur, een volledig geïntegreerde en geautomatiseerde bouwsteen. Een bouwsteen die de ROI-tijd van de klant met betrekking tot IT versnelt, en die een weg naar het software-defined datacenter biedt met weinig risico.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-16T13:18:00.000Z