Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zoekt u naar inspiratie voor innovatie? Begin hier!

Dit artikel delen:

Een van de prettigste onderdelen van mijn baan is het contact met mensen die hun droom najagen en een nieuw bedrijf starten. En telkens weer ga ik terug naar wat ik in een bepaald boek heb gelezen: “Innovatie en ondernemerschap” van de inmiddels overleden Peter Drucker.

Drucker is mogelijk de meest gerespecteerde zakelijk leider en auteur in onze geschiedenis. Hij heeft een aantal van de meest inspirerende en invloedrijke boeken geschreven op dit gebied. Hoewel “Innovatie en ondernemerschap” niet zijn bekendste boek was, is het een boek dat ik in mijn carrière vele malen heb herlezen.

Dit boek betekent ook veel voor mij omdat ik les heb gekregen van dr. Drucker toen ik op de hogeschool zat in Los Angeles. Op het hoogtepunt van zijn intellectuele vermogens, zelfs toen hij de 80 al gepasseerd was, zat hij elke zaterdagmorgen op de rand van zijn bureau en gaf hij drie uur lang les over zijn boeken, waaronder dit boek. Ik heb in drie jaar enorm veel van hem geleerd, waaruit ik elke dag put.

Als u een passie hebt voor innovatie en ondernemerschap, zijn er drie belangrijke lessen die u kunt leren uit dit oorspronkelijke boek:

Lees hier verder

Dit artikel delen:


Dell EMC Forum 2016

Locatie: World Forum

Churchillplein 10
2517 JW
Den Haag
Nederland
http://www.worldforum.nl/
T +31 (0)70 306 63 66Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-30T14:06:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.