Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Financieringsopties

Besparen op uw IT-investeringen

Iedereen die een bedrijf leidt, moet dagelijks financiële beslissingen nemen. Regelmatig betreft het een financiële beslissing over IT oplossingen. De keuze  van de juiste hard- en software, het implementeren van de juiste toepassingen en het updaten met de nieuwste technologie zijn immers zaken die voortdurend om aandacht vragen.

Grote druk op IT-investeringen

Bovendien wordt de levensduur van apparatuur steeds korter en worden de markteisen steeds hoger. U moet voldoen aan de verwachtingen van klanten, die meer inkoopkanalen benutten dan ooit tevoren. Daarom is er een grote druk om IT-investeringen zo snel mogelijk ingezet te krijgen en om die investeringen te optimaliseren.

Meer vrijheid om te groeien

Dat vergt de nodige flexibiliteit, óók in financieel opzicht. Met contante betalingen gaat kostbaar kapitaal verloren dat op andere manieren gebruikt kan worden om uw bedrijf winstgevender te maken. U kunt echter ook kiezen voor financiering! Financiering heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van contant kopen, zowel bedrijfseconomisch als IT-technisch. Bovenal biedt het u veel meer vrijheid om te groeien. Dat is met name van belang bij de opkomende 'on demand' markt: uw klanten verwachten een veel snellere reactie op vragen en op verzoeken tot levering van producten en diensten op maat.

Ontdek ons scherpe aanbod

Daarom kiezen ook steeds meer kleine en middelgrote bedrijven om hun nieuwe oplossingen te financieren. Ontdek ook het sterke aanbod van IBM Global Financing. Al vele bedrijven voor u hebben op die manier kosten bespaard bij de aanschaf van IT, of de IT-producten nu geleverd wordt door IBM of andere leveranciers. Dus neem vrijblijvend contact op met IBM Global Financing.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-29T11:33:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.